Si tatal meu i-a facut asa mamei mele. Nu exista un raspuns pentru asta, deoarece nu poti sa stii ce îi trece prin minte omului atunci cand ia aceasta decizie. Uneori oamenii nu pretuiesc ceea ce au, iar cand isi dau seama de ce au pierdut este prea tarziu.
Sunt convins de asta ca si altele, nu e vorba de asa ceva,e vorba ca ele ele cred ca eu caut femei,relatie,sex ceea ce eu nu caut,nu-mi doresc, nu vreau, din moment ce eu nu caut cum poate ea afirme acele lucruri aiurea, i-am dovedit ca multe se remarca doar prin sex, dar e vorba de incapatanare, ignoranta, mintea inchisa care paraliseaza gandirea rationala
Uite vezi cine stie ) Din pacate nu a trecut testul. Tre sa ma reorientez. Eu ce fac acum? Unde mai gasesc eu unul?
Eu am crezut ca ai vazut "high quality woman". Ai un stil de a flirta de copila, te cobori la nivelul meu?
Am vazut. Am un obicei mai tampit asa: cand citesc ceva, vad toate cuvintele din text.
Pai ce sa faci tu cu o copila? Ai chef de educat copii prost crescuti care nu stiu sa flirteze? ) Esti masochist?
Off topic: sunt curioasa sa vad cine se detaseaza primul de mentalitatea " femeile sunt curve" ( Ray) si/sau " barbatii sunt niste porci" (Sofisis).
Este fascinant sa privesti. Va rog, continuati .
Nu doar masochist, am toate problemele posibile. Plus lipsa ***, si o i-au in chestii ieftine pe aici.
Hai iate putin la sfadã cu GirlOnline, uite ce zice despre tine
Neah....nici cu RAY nu obisnuiam sa ma iau. Am o perioada mai relaxata la birou si cred ca ma implic mai mult decat e cazul. Inainte ignoram cu succes. Sper sa imi revin repede ))
Eu nu am spus asta, am scris ca unele se remarca prin sex, dupa cum am demonstrat
Ray esti pintre cei mai vechi utilizatori si printre cei mai rationali si inteligenti. Te rog povesteste mai mult despre stiinta.1 Cand a aparut fiinta umana adica acum cati ani? 2 Care a fost originea vietii si din ce a aparut omul pe aceasta planeta? Spune intr-un rezumat istoria si evolutia omeniri.
Voi intelegi stiinta ca pe o religie,dogma,doctrina, nu intelegeti ca nu exista certitudini in stiinta, putem trage niste concluzi provizori nu dogmatice, stim ca viata a evoluat, stim ca omul este o primata care a evoluat o data cu viata, asa pas cu pas nimeni nu stie, repet nu transformati stiinta in dogme
Eu cred ca nu stii tot adevarul!
Un barbat care primeste chiar totul acasa si-si respecta sotia, nu s-ar duce in veci dupa o curva. ceva este puterd in relatia lor!
Poate are bun simt si nu vrea sa spuna adevarul despre sotia lui.
Indeeditworks întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: