| ioana_9308 a întrebat:

Am si eu o intrebare la care va rog mult sa ma lamuriti. daca isi da drumul in prezervativ inauntu si acesta nu se rupe. dar tu nu te speli dupa poti ramane gravida.Am o oarecare teama pentru ca e mai bine sa fi 100% sigur decat sa faci "greseli".sad

5 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Daca prezervativul nu s-a spart nu are nimic ca si-a dat drumu in tine cu el pus stai linistita e ok 100%

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Obligatoriu trebuie să te speli şi înainte şi după contact pentru a preveni apariţia infecţiilor.
Dacă prezervativul este mânuit corect şi nu este expirat nu sunt probleme.
Pa, pa.

| Anecherry a răspuns:

Nu, totul e in interiorul prezervativului, nu ai de sa-ti faci grijihappy

| catthshshshs a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci probleme, totul ramane in prezervativ.Important este sa fie scos cu grija din vagina ca sa nu curga pe langa. E foarte important sa te speli dupa contact, nu uita asta.Sunt tot felul de infectii care se iau in felul asta.Mai bine sa ai grijawinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spalatul nu are nici un efect contraceptiv, asa ca fie ca te speli sau nu, exista un oarecare risc (acelasi) de sarcina. Nu exista metoda contraceptiva 100% sigura, in afara de abstinenta. Totusi, prezervativul corect folosit are o siguranta de peste 99, 8%, deci riscul e neglijabil.