Asta e nesimtire.
nu va merge relatia cu el, mai bine cauti pe cineva mai aproape.
de unde stii tu ce face el cat nu esti in alexandria?
iar cuvintele alea sunt vrajeli si daca ai recunoscut ca iti place de el si il iubesti, deja te considera o prada usoara...
baietilor le plac fetele pentru care trebuie sa lupte. o fata pe o tava e decat o jucarie pentru o seara. sa nu uiti asta toata viata. esti inca mica si ai multe de invatat. Dupa cat de agramat vorbesti nu iti dau mai mult de 14 ani...
Sh + prescurtari = pitipoanca sunt si eu de la tara dar nici asa de sparta si needucata ca tine
Punel sa aleaga odata ...si daca totusi te alege pe tine si il mai vezi cu cealalta fata... gata pui punct relatiei si privesti inainte. exista destui baieti care poate ca nu ar incerca sa " profite " de tine
Ideea este ca acest baiat chiar spune adevarul ca ma iubeste sh cu cealalta fata sta doar la misto sa profite de ea spre exemplu el nu a mai intrat pe mess de o saptamana. aproape am vb la ttel sh l'am pus sa aleaga daca vrea sa mai fim prieteni ori sa trec pe langa el fara sa il bag in seama si eu mi-a rasp (se vedea ca il doare) sa ramanem prieteni miasi dori se auzea ca ii pre raw sh de mine dar de aia nu il intereseaza sh pentru. ati rasp. la intrebare felicia am surse mult prea sigure care sa imi spune spre exemplu verisoara sh cele mai bune prietene ale mele mady si crisulika sunt colegi de clasa si cristina mia si spus ca a vb cu el sh ca la mine tine mult prea mult nu mai stiu ce sa fac pur si simplu sunt absolut dezorientata sh am a7 ani
Cam nesimtit baiatu...parerea mea e ca daca te iubea nu statea cu alta fata. Cand iubesti pe cineva nu te mai gandesti la altcineva si mai ales sa te saruti.si faptul ca esti mai inalta ca el cu 3 cm e irelevant. Cred ca el nu e dispus sa aiba o relatie la distanta si de aceea nu vrea sa fie cu tine. De iubit nu se pune problema. Imi pare rau, ai grija de tine >:d
Ma gogosica.noi am mai vorbit despre chestia asta si eu cred dupa parerea mea ca ar fi timpul sa-l uiti.nu stiu acum depinde de tine crezi ca asta era motivul pentru care nu statea cu tine(ca esti mai mare ca el cu 2/3 cm) hai sa fimi seriosi.si eu sunt mai mare ca Alex si tot suntem impreuna pur si simplu nu are curaj sa-ti spuna ca nu vrea sa fie cu tine.asta nu era un motiv.Bogdan e cam nu stiu cum sa-ti zic il cunosc si foarte bine.parerea mea este sa numai stai dupa el si sa te gandesti la ideea cu "Razvi". acum faci cum vrei. te-am pupat:*