| caOstea a întrebat:

Am si eu o intrebare.happy
La vara merg in tabara la mare cu mai multi colegi.si nu prea stiu cati bani mi'ar trebui pentru 7 zile. Am mai fost in tabara doar ca anul asta cred ca voi cheltui mai mult, in ideea ca noaptea voi consuma ceva mai mult alcool in cluburi si e destul de scumplaughing. Plus ca probabil imi voi cumpara si niste haine.Si probabil nu imi va placea nici mancarea, deci voi cumpara eu.
Deci, aproximativ cat imi recomandati sa iau cu mine?

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Vai de mine, deja te gandesti la vara blushing? Hm. Alcool nu aveti foarte mari sanse sa beti, daca este o tabara scolara veti fi supravegheati. Cam 60 de lei pe zi ar fi suficient zic eu.

| Sweet111 a răspuns:

100 iti ajung!winking

| cossmy a răspuns:

Cam 8 milioane...eu intotdeauna asa iau. Cu inchirieri de tot felul de chestii, bautura, mancare, bilete cine stie pe unde si ce ma gasesti fain de cumparat, de obicei ajung cu maxim 10 lei acasabig grin.Deci, parerea mea, nu mai putin de 800 de lei( 8 milioane). Acum depinde si cati ani ai. Ca daca ai 13 ani e una, daca ai 18 e alta...

| Dudăăăă a răspuns:

Eu sunt din Constanta.
Iti ajung 6 milioane.
Acum,depinde cat de mult mananci,cate haine iti iei,ce firme preferi, etc.
Dar ia`ti o suma de bani si incadreaza`te.
Vorbeste si tu cu colegii, intreaba`i cat isi iau la ei si iti iei si tu:*

| Byutza_8714 a răspuns:

Buna,daca vrei sa iti cumperi si haine si alte lucruri cred ca in jur de vreo 80lei pe zi, bafta