Bine atunci.Am raspuns aici mai pe larg legat de virginitate:
https://www.tpu.ro/......nt-minora/
Virginitatea a zburat la primul contact sexual dintre penisul barbatului si vaginul femeii.
Asadar, pentru ca ai avut deja sex vaginal, nu mai esti deloc virgina, indiferent ca ai 10-11 sau cati ani ai si nu are importanta ca erai iante sau dupa menstruatie.
~ai avut contact sexual, adica organul genital masculin a intrat in vagin... esti virgina?~
cu tristețe (sau bucurie?) - NU
Care primul contact sexual adevarat? Menstruatia nu are treaba cu sexul si nici nu durerea.Iar virginitatea este un concept religios si socio cultural, asadar nu, nu mai esti virgina, indiferent daca ti-a venit menstruatia sau nu.Din punct de vedere medical nu exista conceptul, de aceea au fost interzise testele de virginitate in Romania, fiindca nu demosntrau nimic. Himenul este o membrana deja perforata care devine extrem de elastica la adolescenta si se intinde precum un scrunchie.Nu e un sigiliu, ca daca era nu ar avea pe unde iesi menstruatia si alte scurgeri vaginale.
Nu mai este virgina de la primul contact sexual, deci de la 10 ani asa cum precizezi tu în enunț.
De ce vă băgați în chestii despre care nu aveți nici cel mai mic habar de la vârste la care ar trebui să vă jucați cu păpuși?
O da, ca să aveți ce regreta mai târziu.
Eu ți-am dat un sfat, ție și oricui de vârsta ta.
Lasă chestiile astea pentru vremea lor, gen așteaptă să învățați la școală despre anatomia corpului, reproducere și toate cele, iar apoi vă puneți astfel de întrebări și de preferat după ce sunteți majore și aveți un discernământ complet(deși unele persoane nici la vârsta asta nu au) vă puneți la fapte.
Iar Sierra ți-a răspuns la întrebare, dar normal că nu înțelegi pentru că ești prea mică pentru lucrurile astea.Deci așteaptă tu și celelalte fete până când veți crește și înțelege mai bine, înainte să faceți ceva.
Ce legătură ai făcut tu între virginitate și menstruație? Ce treaba are raportul sexual dintre doi oameni cu menstruația femeilor? Odată ce faci sex (nu tu, ci generic vorbind) nu e logic ca nu mai ești virgina?