| olga578 a întrebat:

Am și eu o întrebare. M-am cunoscut cu un tip cam de 3 ani în urmă și ne-am împrietenit, după am început o relație care e eșuat rapid și deoarece a insistat și eu ținem la el, am acceptat să ne băgăm iar în relație și un prieten de al lui care a vrut să mă combine mai demult și-a băgat coada și mi-a spus și mie și lui chestiii care nu erau adevărate și iar ne-am despărțit. Zilele astea am început să vorbim și a zis că ar fi bine să ne împăcăm și eu l-am refuzat, iar el a spus că nu are nevoie de nimeni și vrea să fie cu mine, dar chiar dacă am vrut, nu am acceptat, acum sincer regret, i-am mai scris dar nu-mi răspunde plus că după ce mi-a spus că vrea să fie cu mine și l-am refuzat, am văzut că are la follow o fată și își dau like reciproc la poze. Cum ar trebui să procedez?

5 răspunsuri:
| Sistemulxxl a răspuns:

Este bine cum ai facut. Gasesti tu altul.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca el s-a orientat acum spre altcineva, deoarece la un moment dat nu doar ca iti pierzi interesul dar iti pierzi inclusiv energia pentru a face ceva sa se intample, in cazul vostru o relatie.Asuma-ti ca l-ai refuzat si stai linistita, vei mai gasi baieti.

| mihai69 a răspuns:

Să-ți vezi de viață.

Răspuns utilizator avertizat
| Sofer a răspuns:

Treci peste asta acum.