| lovin a întrebat:

m-am indragostit de o fata si ea de mine, dar cand ii spun sa ne intalnim zice ca ii este rusine. k e timida. la scoala cand ma vede sta numai cu capul in pamant. big grin Desi pe mess vb foarte deschis fata in fata nu este asa sad si ma refuza de fiecare data cand ii cer o intalnire big grin. cum as putea sa o conving?

6 răspunsuri:
| Antonimu a răspuns:

Ia`o de mana, sau sarut`o... dar nu o face de fata cu Jdemii de persoane... fi singur cu ea, asa se face... bai tzarani sunteti, nu stiti sa vrajiti nici macar o fata. oh go on

| Wisdom a răspuns:

Ce varst aveti? La varste mici, sub 15 ani e mai greut asa sa te intalnesti cu un baiat, asta ca fata. Probabil ea nu a avut nici o intalnire sau asemenea propuneri de la baiati, asa ca ar trebuie sa o iei usor, sa o faci sa se simta comod, si in siguranta in jurul tau, sa se simta in largul ei si sa ii arati ca nu trebuie sa ii fie rusine de tine si o sa vezi ca o sa fie bine.

Succes!

| Wisdom a răspuns:

Varsta* / baieti* ( scuze am gresit )

| bluerapper a răspuns:

Poate o retine ceva sa vorbeasca cu tine ar trebui sa discuti cu ea problema asta daca tot spui ca vorbiti deschis.

| dayannutzza a răspuns:

Conteaza si varsta in pluss e greu pentru ea sa faca asta si i este rusine de tine pentru ca te iubeste srigo odata la scoala si spune-i x(cum o cheama) vrea sa vb k tine fara rusine pentru ca ea itii varaspunde si va veni iar intalnirile hmm... fale sa para doar asa ca v-ati intalnit sau sunteti intr-un crec nu sa para intalniri si ea va comunica mai mult k tine si isi va da seama intr-un final k toate akele intalniri la cercul respectiv au fost ntalniri de dragoste...(nu stiu zi k vrei sa vina k tine la un club sa petreceti cateva activitati impreuna)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu nu-i sterge timiditatea fata de oameni el i-o accentuiaza. Daca te astepti la el e grav. Ia-ti inima-n dinti si fii mai hotaritt ce naibii?