1)(sfat din propria experienta) daca stie un prieten de al tau ca o placi nu-l lasa sa ii zica el ca o placi mai bine zi tu pentru ca ea se va simtii penibil dupa aceea
2)incerca sa te apropii cat mai mult de ea :spune glume, fa-o sa se simta bine (si nu uita ca fetelor le place simtul umorului la baieti)
3)daca te hotarasti pana la urma sa- spui, spune-i intr-un moment mai oportun, cand simti tu ca esti pregatit, intr-o atmosfera fara "telespectatori"
4)daca nu accepta asta e asta-i viata trebuie sa treci mai departe
5)daca accepta ff bine fi bucuros dar niciodata nu o neglija pentru ca simte asta
Vb -iti pe mess :X asta va auta sa va cunoasteti mai bine...si eu tot dintr-a 4 a plac un baiat si acum (a 5a trec a 6a ) in loveee :X
Vorbeste cu ea in fata e cel mai bine... daca nu te accepta asta este, accepta situatia. Daca te accepta o pupi si tu o saruti... vezi si tu.
Pai trebuie sa o seduci sti? Trebuie sa mergi si sa vorbesti cu ea mai des. Daca nu accepta, gata: trebuie sa mergi mai departe, ca doar nu o sa te casatoresti cu ea, daca pana acum daca nu ti s-a aratat ceva in tot timpul asta e un semn ca n-ai ce face cu ea. DAR daca cumva accepta tu trebuie in primul rand sa vorbesti cu ea, sa va gasiti ocupatii comune, trebuie sa iesiti, la un film, la o cofetarie, la un suc sau in parc. NU UITA CA NU VEI RAMANE CU EA TOOATA VIATA, (ti sau cam dus sperantele asa-i? ) FUNDISSA?
Buna!
1)daca nu risti nu castigi
2)daca zice ca da o saruti si ii spui ca o iubesti
mai departe vb la telefon,pe mess, mergeti la film, prin parc etc
Ai sa vezi ca totul vine de la sine. Succes!
Mercy de sfaturi dar SweeTCakeS am mai vorbit eu cu niste fete de la ea din clan adica din clasa paralela ca noi suntem in clase paralele si mi-au spus ca nu cred ca poate sa ma refuze! Dar nu stiu inca ce o sa fie! Eu unu-l as vrea sa fiu cu ia toata Viata totusi merci de sfaturi!
Am intrebat o prietena foarte buna si a zis daca accepta sa nu stau miinele in sin ce sa ii zis sa mearga sa ne plimbam si apoi o duc la un suc sau la o inghetata! E bine asa?
HappynewCenusa întreabă: