| AndreiG007 a întrebat:

Am si eu o intrebare mai diferita. Ca tot sunt la inceput de drum si chestii. Am 18 ani, m-am interesat despre sexul normal intr-o relatie si ce riscuri impune. Si tocmai din acest motiv mereu m-am intrebat de un lucru. Femeile din filmele pentru adulti, atunci cand fac sex neprotejat si cu ejaculare in interior ce folosesc? Sau ce se intampla dupa? Iau acele pastile contraceptive? Din cate stiu daca sunt folosite des au efecte negative asupra ficatului sau in general asupra organismului. Ori filmele acelea sunt filmate la distante mai mari de timp?
Orice raspuns e bine venit. E doar o intrebare de curiozitate laughing

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista mai multe metode de protectie contra sarcinii care nu afecteaza nici ficatul si niciun alt organ sau organismul in general.
Femeile care lucreaza in industria producatoare de filme pentru adulti de regula folosesc metoda contraceptiva pe termen foarte lung de 3-5 ani, oferita de implantul hormonal subcutanat.
Ce este Nexplanon : Implanon și pentru ce se utilizează?
Nexplanon (precum si Implanon) este un implant contraceptiv, care se introduce sub pielea (bratului, a coapsei) cu ajutorul unui aplicator de unică folosinta. Implantul poate fi folosit de femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 ani. Implantul constă într-o tijă de mici dimensiuni, moale, flexibilă, din material plastic, având o lungime de 4 cm şi diametru de 2 mm, care conţine substanţa activă etonogestrel in cantitatea de 68 miligrame (suficienta pe o perioada de 5 ani de la implantare sa). Aplicatorul (o seringa speciala) permite introducerea implantului de către un medic ori un profesionist din domeniul sănătăţii sub pielea din partea de sus a braţului dumneavoastră. Etonogestrelul este de fapt un
hormon feminin sintetic, asemănător progesteronului natural in proportie de peste 99%. O foarte mica cantitate de etonogestrel este eliberată in mod permanent, continuu în sânge. Implantul mai conţine si o cantitate mică de sulfat de bariu care il face sa devina vizibil la radiografia cu raze X.
https://www.fpv.org.au/......t-implanon
Poate fi doar una din posibilele metode contraceptive pe termen lung care ar mai fi : Steriletul (DIU) care poate sa ofere protectie intre 5 si 10 ani dupa montarea sa in interiorul uterului. Ar mai fi plasturii hormonali, inelul intravaginal, injectiile hormonale, etc.

3 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Alea fac sex in perioada infertila, unele iau si pastila, dar majoritatea sunt castrate.

| mihai69 a răspuns:

Există pastile a.c. cu microdoze de hormoni, există creme spermicide, există diafragme etc.
Sunt o sumedenie de metode contraceptive fără (sau cu foarte puține) contraindicații / efecte adverse.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În acele filme pentru adulți sunt multe trucaje. Un act real nu durează ca acolo.

Întrebări similare