| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Am si eu o intrebare mai lunga, dar o sa scriu tot ce e mai important. In urma cu ceva timp am stat cu o fata si fiind prima relatie serioasa dupa un timp s-a terminat ea practic isi gasise altu care sa certat si s-a despartit, iar intre timp m-am maturizat iar dupa 2 ani apare si eu ma intalnesc intamplator cu ea, ea zice ca vrea sa fim prieteni, dupa aia la un moment dat intr-o zi ma pupa fiind la ea acasa, nu am zis nimica totusi dar peste cateva zile imi cere 100 ron imprumut, totusi ar trebui sa i dau sau nu? Ma gandisem sa ma duc la ea si sa imi dea un raspuns sincer despre ce vrea ea, am intrebat-o daca ma pupat cu scopul la bani ea a zis ca nu, dar totusi nu are gandurile in ordine si cica sa mai astept un pic ca sa isi dea seama, dar totusi eu raman cu bani dati si neinapoiati daca nu iau decizia corecta, ma gandisem ca 1 saptamana iau fost de ajuns sa imi dea macar un raspuns iar in caz ca maine nu o sa imi raspunda sincer si tot o sa fie nesigura cel mai bine e sa ies pe usa fara sa zic nimica nu? e buna ideea sau nu? iar presupun ca in caz ca simte ceva pentru mine sau nu sunt doar un plan de rezerva financiar o sa isi zica sentimentele adevarate, o parere va rog?

5 răspunsuri:
| boboolina a răspuns:

Pai sincer eu cred ca se foloseste de tine, fara suparare daca era sa te iubeasca iti zicea din prima si ideea e foarte buna...
succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, depinde ce crezi tu. Daca tu o crezi o fata care doar tia cerut 100 de ron ca a avut neaparat nevoie.Sau.u poti sa o crezi o ``sexy braileanca`` in devenire. Daca pana maine nu iti da un raspuns cat de cat sincer, laso.Gassesti tu altalaughing

| EstiFericitaSauTrista explică:

Sunt de acord cu raspunsurile de pana acum, nu cred in nimeni ca devine sexi atrage tot, pana la urma femeile vreau ce nu pot avea.

| FataDinVecini_3045 a răspuns:

O sa isi zica sentimentele ``de dragoste``? Chiar crezi asta?
Poate sa le nascoceasca in scopul de a-i da tu banii.
Ia nu-i da niciun leu, si vezi apoi cum se comporta cu tine.In primul rand nu esti tu naivul ei care sa fie-n limba dupa ea (parca asa ziceai)si in al doilea rand nu esti banca!

| Aly2 a răspuns:

Nu toti isi arata sentimentele fata de baiatul pe care il plac, poate ea vrea sa ascunda asta de tine. Sau poate e cu alt cineva si nu vrea sa iti zica. Si de bani nu prea stiu ce sa zic... mai intai intreab-o ce vrea sa faca cu banii aia ca sa stii si tu la ce ii trebuie.