De ce ai pus intrebarea ca si cum toate fetele ar face asta? E clar ca numai tipa in cauza a facut asa. Si mai clar este ca ea pur si simplu nu te-a vrut, indiferent ca te purtai frumos cu ea, ea poate a gasit ceva mai bun in baiatul in ale carui brate era. Tie iti e greu sa accepti asta, ca ai fost mai prejos ca el si ca atare ne bagi pe toate in aceiasi oala.
Las-o pe ea si treci la alta, e chiar simplu daca stai bine sa te gandesti. Ce tot atatea complicatii? Fa-ti si tu viata mai simpla cu oameni "de calitate"
Multumesc complexa, chiar asta am si facut dar tot imi e gandul la ea...
Iti e gandul la ea pentru ca atentia ta din ultima vreme a fost indreptata spre ea. O sa te gandesti la ea o zi, o saptamana, o luna dar dupa va trece
Da sunt in aceiasi situatie... daca aveti o indee lasati un coment. Si sunt foarte cidate fetele in privinta asta nu pot intelege...
Da sunt in aceiasi situatie... daca aveti o indee lasati un coment. Si sunt foarte cidate fetele in privinta asta nu pot intelege... saper sa nu va suparati
Ignoram un baiat deoarece nu ne place de el si nu vrem sa ii ranim sentimentele de aceea vrem sa pastram distanta prefacandu-ne ca nu s-a intamplat nimic.Ea probabil ca te vede ca un prieten foarte bun dar in niciun caz ca un iubit era in bratele acelui baiat pentru ca poate acel baiat este baiatul de care ei ii place. Sper ca te-am ajutat!
Multumesc de raspunsuri :*
Faza e ca baiatul cu care e acum o ignora, nu o apara in fata altora, nimic. nu vreau sa ma laud dar eu am aparat-o de cateva ori in fata altora... si imi pare rau ca am facut asta acum
Poate nu i-a palcut de tine si de aceea nu ti-a raspuns si apoi ai vazut-o cu altu.Si cu ignoratul depinde de fata eu una n-as face asta si cand vezi ca baiatu nu te mai baga in seama e ceva normal(cel putin din punctul meu de vedere) sa te duci la altul.
M-am exprimat gresit la faza cu n-am mai bagat-o in seama, ma refer ca doar am salutat-o si atat fara sa mai deschid eu discutia cu ea in speranta ca ea va incerca sa discute cu mine.
KatiMe27 întreabă: