| dorinitzza29 a întrebat:

mi-a venit ciclu dar am starile p care le poate avea o gravida sad am burtik un pic mai mare decat e de obicei sh mai ales mi a intarziat ciclu o saptamana dp care mi a vnt da nu asa cum vine de obicei sad nu stiu csf sad ma poate ajuta candva cu un raspuns ceva? e ceva normal sa ai greturi, ameteli, sa iti fie somn incontinuu chiar daca ciclu ti a venit sh cu intarziere? pot fi insarcinata? un rasp ceva? plssssss

Răspuns Câştigător
| deeea87 a răspuns:

Daca te`ai culcat cu cineva da. poti fi insarcinata, mai ales daca ati facut-o ne protejati.
cel mai bine ar fi sa iti faci un test de sarcina si o sa te asiguri daca esti sau nu. si daca esti... cel mai bine e sa consulti un medic :X

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai avut contact sexual neprotejat, poti fi insarcinata. Trebuie sa faci un test de sarcina, din prima urina de dimineata. La varsta asta a sarcinii, daca este sarcina, simptomele sunt: balonare, somnolenta, eventual greturi uneori si tensiune in sani,

| RXN a răspuns:

Daca esti sigura ca aia e menstruatia,nu prea ai cum sa fii insarcinata,nu crezi? In plus,simptomele de genul greturilor,ametelii,etc nu apar asa, din senin, ci dupa cateva luni de la instalarea sarcinii.Ai avut doar o dereglare hormonala, iar starea ta de rau e posibil sa fie cauzata de niste probleme de sanatate de care nu stii sau de stres.

| missbee a răspuns:

Însărcinată poți fi dacă ai avut un contact sexual neprotejat în perioada ovulației, care este cea mai fertilă în ciclul menstrual.
Dacă nu ai avut vreun contact sexual nu poate fi vorba despre sarcină, poate doar vreo dereglare hormonală. Totuși, având în vedere că menstruația a venit, șansele de sarcină sunt excluse.
În plus, burtica nu crește și nu se observă în prima lună. Relaxează-te, e vorba de o dereglare hormonală, sau poate că ai fost stresată, obosită în ultima perioadă. Poți face un control medical ca să te simți mai bine și să înlături orice dubiu.
Sănătate!

| oLeNNNao a răspuns:

Depinde daca ai fktho exista posib. daca nu.deloc e doar starea aia care o are orice fata cand e pe chestia aia uRataa X_x asa ca ai grija :*!

| Miha a răspuns:

Tu nu ne-ai spus daca ai avut contact sexual in ultima saptamana.
Poate ai mancatt ceva stricat, pentru a fi mai sigura consulta un ginecolog si un test de sarcina!

| Fn1613 a răspuns:

Daca nu ai avut contact sexual e normal sa ti se intample asa, stai linistitaoh go on! Daca insa ai avut contact sexual ...nu stiu! ai grija! happy

| Poison_7046 a răspuns:

Sunt sanse de a avea ciclu si atunci cand esti gravida, insa tu ar trebui sa stii ca iti intarzie in momentul in care ai facut un abuz sexual inainte de data la care trebuia sa iti vina de obicei. Chiar daca ai fi gravida, simptomele nu apar atat de repede. Dupa 3 saptamani poti face un test de sarcina, dar mai mult ca sigur nu ai nimic. Daca ti-a crescut burtica inseamna ca ai facut abuz acum in noul an big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai gravide, dupa cum stiu, esti doar daca faci sex deci nu fi te rog linistitahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul trimestru al sarcinii este normal ca o femeie sa elibereze sange din bagin...

deci da s-ar putea sa fii insarcinata

| AFiSaUaNuFi a răspuns:

Da.Dupa starile pe care le ai enumerat ai putea avea un bebewinking. Totusi cel mai bine ar fi sa te duci la un ginecolog b-)

| dorinitzza29 explică:

Da sh am avut sh mai multe contacte sexuale neprotejate cu iubothu meo sad. poth fi gravida chiar daca am ciclu? chiar daca e un pic intarziat crying?