| lorena_4156 a întrebat:

Mi-am inceput de curand viata sexuala, dar de cand mi-am inceput-o m-am protejat de fiecare data, nu am facut-o niciodata fara prezervativ si nici nu m-am jucat inainte sau chestii de genul.Luna aceasta trebuia sa imi vina menstratia pe data de 18, dar nu mi-a venit inca.Semnele ca ar trebuie sa imi vina le am de cateva zile, adica ma dor sanii. Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un test de sarcină și vezi interpretarea răspunsului.
Din cele relatate de tine, șansele sunt aproape nule, o posibilă sarcină fiind de doar de 0, 01%.
Posibil o dereglare hormonală, un chist ovarian de care nu știi, răceală veche netratată, etc.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred.
1% adica aproape 0, e normal sa te sperii la inceput.
Stai linistita!winking

| cyufulyky a răspuns:

Nu categorik nu... dar o data ce ti-ai inceput viata sexuala e normal sa ti se deregleze menstruatia deci stai linistita ca nu e nici o problema...tongue

nony
| nony a răspuns:

Daca nu ti s-a rupt prezervativul in timpul actului sexual nu ai de ce sa-ti faci griji.
Foarte bine ca te protejezi.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, exista. Dupa cum stii, nu exista metoda contraceptiva 100%, in afara de abstinenta. Asa ca poti fi insarcinata oricat te-ai fi protejat.
Totusi, riscul e mic daca ati folosit prezervativ corect de fiecare data. Si intarzierea este mica, asa ca nu cred ca e vorba de o sarcina. Oricum, nu vei afla decat peste 5-6 zile, facandu-ti un test de sarcina. Dar pana atunci s-ar putea sa apara menstruatia.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N'ai ramas...se mai intampla sa intarzie. Yo zic ca e prea devreme sa te alarmezi.