| jayomicron1233 a întrebat:

Am si eu o intrebare. Nu inteleg cum unora nu le e frica sa faca sex neprotejat? Mie imi e frica sa fac si protejat si sunt baiat ( imi e frica de o sarcina nedorita)

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact frica asta o am și eu.

| LordCristobal a răspuns:

Unii din cei care fac neprotejat sunt mai experimentati si stiu sa o retraga la timp.In schimb altora le place riscul si senzatiile tari pe care le ofera sexul neprotejat.

| Eusuntd a răspuns:

Poate nu gandesc pe moment din cauza faptului ca sunt prea excitati. Incearca metoda retragerii si aia e, in rest Dumnezeu cu mila

| Hyperion7 a răspuns:

Unora nu le e frica pentru că sunt iresponsabili, fii tu un exemplu și protejeazăbig grin

| Violleta2022 a răspuns:

Din lipsa educatiei sexuale nu constientizeaza pericolul de a lua boli cu transmitere sexuala, extrem de grave sau mortale.

De o sarcina nedorita scapi usor, 10 minute de churetaj in orice cabinet medical, dar de un HIV (SIDA), hepatita B, C, sau HPV nu mai scapi niciodata si poti murii in chinuri mari.

Vezi, nici macar tu nu esti constienta si nu ai notiuni elementare de protectie, ca te sperie un lucru cand ar trebui sa te sperie altele mult mai grave!

De aceea este obligatoriu sa nu accepti niciodata, sex fara prezervativ, ca nu-ti va spune nimeni ca are boli grave sexuale si te trezesti infectata pe viata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Majoritatea o fac neprotejat din lipsa educatiei sexuale nu din curaj

| darrio2007 a răspuns:

Iti este frica pentru ca nu esti informat. Cei care o fac neprotejat sunt inconstienti si neinformati. Sau merg pe ideea ca „nu se intampla tocmai la noi".

| DeaconuCorina a răspuns:

Aceștia riscă să facă sex neprotejat pe banii și viața lor.

| MarianWLF a răspuns:

Daca stai cu frica asta vei avea probleme cu erectia in timpul actului sexual, atat timp cat ti-ai pus prezervativul corect si e pe marimea ta astfel incat sa nu alunece nu ai pentru ce sa iti faci griji.

| dullcat a răspuns (pentru Eusuntd):

,,Metoda retragerii aruncă în joc o rată de eșec semnificativă. In termeni matematici, există probabilitatea ca în peste 26% dintre cazurile în care este folosită (1 din 4 contacte sexuale!), să apară o sarcină nedorită. Unul dintre factorii de risc lichidul preejaculator, care poate conține spermatozoizi perfect pregătiți să fecundeze ovulul și care poate fi eliminat încă din momentul în care bărbatul are erecție. Așadar, chiar dacă multe femei spun că partenerul se controlează foarte bine și ejaculează în exteriorul vaginului, aceasta nu este o condiție suficientă pentru a preveni apariția sarcinii. În plus, există situații în care bărbatul nu poate controla perfect momentul ejaculării. Dacă punem la socoteală și stresul cauzat de îndoieli și tragem linie, avem, fără îndoială suficiente dezavantaje ale folosirii acestui tip de protectie.'' -https://www.planificaneprevazutul.ro/metoda-retragerii/

https://doareu.com/metoda-retragerii-un-risc-prea-mare/