Cred ca ar trebui prelungit preludiu pina cind atingi o data sau de doua ori orgasmul clitoridian. Dupa aia cred ca nu vor mai fi probleme.
Trebuie sa faceti in asa fel incat sa iti fie si tie bine, daca nu merge cu sexul normal, sa-ti faca oral pana te termini.sau incercati macar bafta:*
Pai asa sunt toti barbati le pasa numai de ei
De obicei noi fetele/ femeile ajungem mai greu la orgasm asa ca solutia ar fi sa continuatii chiar si dupa ce el a ajuns la orgasm ca sa o poti face si u.
BYe!
Pai incearca ca inainte de a face sex propriu zis sa lungiti preludiul, faceti sex oral, in special el tie... Sper ca sti ce e ala preludiu.
Sper ca te-am ajutat. Poti incerca si sex anal dar prima data poate sa fie unpic mai dureros.
Sper ca te-am ajutat. FFunda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@Peyton nu cred ca esti in masura sa spui ca asa sunt toti, te-ai gandit ca incearca dar ea chiar nu reuseste?
Totusi, incercati mai mult preludiu, incearca sa nu te mai "ascunzi", daca iti vine sa strigi- fa`o! Ai mai putea incerca si alte prezervative, incearca cu nervuri si striatii(asta daca folositi), vorbeste cu el deschis, spune-i ce anume iti place si ce vrei sa iti faca mai mult iti dai seama ca si el vrea sa ai orgasm
In rest totul tine de timp, dar daca ti-ai inceput viata sexuala relativ recent este mai greu de obtinut.