| codescu a întrebat:

nu vreau sa radeti de mine dar sunt putin panicata. Daca m-am masturbat intr-o baie la camin unde au fost si baieti care e posibil sa se fi masturbat si au ejaculat evident, e posibil ca dintr-o neglijenta de-a mea sa fi ramas insarcinata dupa ce am intrat dupa iei la baie? Nu mi-a venit de vreo 2-3 luni si parca simt ca imi sta ceva in gat nu-mi dau seama daca e stare de voma! Va rog sa-mi raspundeti! Ar putea fi posibil? Sunt foarte ingrijorata!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e posibil straight facedoar daca au ejaculat pe vibratorul tau.
Sa te mai opresti sa te asculti... dar totusi mai rar ca alta distractie nu am rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta intrebare e ceva de genul:
"Daca am visat ca am facut sex, mai sunt virgina"?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai? Despre ce camin e vorba? Ala de dinainte de gradinita?

| Ruxy a răspuns:

Nu inteleg de ce toata lumea rade de tine... Recunosc si eu ca mi-a aparut un zambet pe fata cand ti-am citit intrebarea, dar asta nu inseamna ca si raspunsul meu trebuie sa fie in acelasi ton cu intrebarea ta. Daca iti raspund, inseamna ca vreau sa te ajut. Poate ca esti inca mica, dar o sa ai destul timp sa inveti totul... Unora le trebuie o viata, altora nu le ajunge...
Cat despre problema ta...insarcinata nu esti, dar nu ar strica un control medical, pentru ca ceea ce se intampla cu organismul tau nu e normal si nici sanatos.
Multa sanatate!

luciana
| luciana a răspuns:

Pai ai putut sta asa 2, 3 luni, fara sa iti vina ciclul si sa nu te ingrijorezi dupa numai 2, 3 zile de intarziere? abia acum ai pus problema? cumpara urgent un test de sarcina de la farmacie si fa-l imediat, dar sa il faci Corect. Sper sa fie doar o intarziere hormonala si nu o sarciana "cu ochi "...Lucien.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' dacă vezi un băiat și te exciți, rămâi însărcinată? Grav...

| Barajag a răspuns:

Da nu e de ras, dar daca te ai masturbat impreuna cu ei?

| codescu explică:

Nu! am fost singura in baie si am facut la dus nu in cada... dar imi este teama sa nu fi folosit eu sapunul meusad

| codescu explică:

Sa fi facut ei*