Buna, eu cred ca si el simte ceva pentru tine de a reacctionat asa, da si e bine ca i-ai zis ca acum va fi si el sigur de sentimentele lui fata de tine...Succes in continuare...:*
Pai ai facut[bine]. poate ca reactioneaza asa pentru ca l-ai socat. poate ca nu se astepta sa ii spui asta.
Vorbeste cu el dar totusi pastreaza putin mister si nu il face sa creada 100% ca iti place de el.lasa`l sa se indoiasca.
Spre exemplu: azi poarta`te ca o amica.mai tarziu fi dragastoasa.alteori fa pe suparata si tot asa.
Buna. incearca sa fii intre sa incerci sa ii arati ca il placi, dar sa ii arati si ca nu ar trebui sa isi ia lumea in cap, adica sa mai bati apropouri. cred ca nu ai facut bine ca i-ai zis, ar fi trebuit sa ii arati asta sau mai bine zis sa il cuceresti.
Nu cred ca ai procedat asa de corect. Baietii sunt foarte orgoliosi iar acum orgoliul baiatului respectiv a atinc cote maxime.
Pentru inceput era mai bine sa fii mai rezervata, sa il lasi pe el sa te cucereasca.
Tot timpul m.am ferit de asta
Nicodata nu i.am zis unui baiat ca il plac, am fost orgolioasa, i.am cucerit si i.am lasat sa se roge de mine sa fiu cu e chiar daca mie imi placeau