| pelu a întrebat:

Am si eu o intrebare tongue ce cadou` sa iau de valentine`s day` thinking nu am nici cea mai vaga idee plus ca nu sunt impreuna cu prietenamea de prea mult timp` thinking ceva ideei?tongue

11 răspunsuri:
| DianaLostInDreams a răspuns:

Ceva simbolic, in forma de inimioara, merge chiar si ciocolata :http://www.kraftfoods.at/......tsherz.jpg

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Daca poarta argint cumpara-i ceva de argint o bratara cu un inel nu stiubatting eyelashes de exemplu o bratara de argint frumoasa si cu o inima mare asa

Răspuns utilizator avertizat
| MissD a răspuns:

Http://www.senorita.ro/......20Day.html ii mai poti cumpara un lantisor cu un pandantiv in forma de inimioare. sau un inel cu inimioara. depinde de cati bani dispui.

| mihaeelaa a răspuns:

Cel mai dragut ar fi un buchet de trandafiri si o cutie I love Milka(bombonele in forma de inimioara). Mi se pare ce-l mai potrivit de Valentine`s Day.Si bineinteles fa-o sa se simta cea mai iubita persoana din univers spunandu-i cele mai frumoase cuvinte.Succes:*

| 16.laura.16 a răspuns:

Un buchet de trabdafiri rosii si ambalati frumos ( fara sclipici sau chestii care lucesc) si o bratara de argint, nu prea incarcata, cat mai simpla!

| emy_8408 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii iei ceva semnificativ o pernita in forma de inimioara, orice dar sa ii ramana ca amintire, nu ciocolata sau ceva care sa se duca imediat.

| alinuta113 a răspuns:

Nu conteaza de cit timp sunteti impreuna! conteaza cit de mult o iubesti si tii la ea! ii poti cumpara trandafiri si ceva de genul cu inimioare! nu stiu ce virsta are ea! eu sunt fata si mi-ar placemult ceva simplu dar din inima@! spre ex. obiecte mici dar de firma si sa imi fie de folos! dar e si normal ca toti gindesc diferit asa ca vezi si tu dupa cum merita!

| lemonlollipop a răspuns:

Ar trebuie sa stii ce ii place ei foarte mult sau ce si-ar dori. Oricum, oricarei fete i-ar placea sa primeasca flori, dulciuri sau alte chestii din astea, dar pentru Valentine's Day ai putea sa confectionezi tu ceva, de exemplu: o rama foto (desigur cu o fotografie cu voi doi), o bijuterie din argint, o jucarie etc. Depinde si de persoana...
Sper ca te-am ajutat...

| alexa07 a răspuns:

Mie mi se pare o porcarie valentine's day deoarece noi nu avem o asemenea sarbatoare este furata de la americani dar in fine asta e facuta sa cumperi tot felul de inimioare ciocolatele etc

Răspuns utilizator avertizat