Ceva simbolic, in forma de inimioara, merge chiar si ciocolata :http://www.kraftfoods.at/......tsherz.jpg
Daca poarta argint cumpara-i ceva de argint o bratara cu un inel nu stiu de exemplu o bratara de argint frumoasa si cu o inima mare asa
Http://www.senorita.ro/......20Day.html ii mai poti cumpara un lantisor cu un pandantiv in forma de inimioare. sau un inel cu inimioara. depinde de cati bani dispui.
Cel mai dragut ar fi un buchet de trandafiri si o cutie I love Milka(bombonele in forma de inimioara). Mi se pare ce-l mai potrivit de Valentine`s Day.Si bineinteles fa-o sa se simta cea mai iubita persoana din univers spunandu-i cele mai frumoase cuvinte.Succes:*
Un buchet de trabdafiri rosii si ambalati frumos ( fara sclipici sau chestii care lucesc) si o bratara de argint, nu prea incarcata, cat mai simpla!
Cred ca ar trebui sa ii iei ceva semnificativ o pernita in forma de inimioara, orice dar sa ii ramana ca amintire, nu ciocolata sau ceva care sa se duca imediat.
Nu conteaza de cit timp sunteti impreuna! conteaza cit de mult o iubesti si tii la ea! ii poti cumpara trandafiri si ceva de genul cu inimioare! nu stiu ce virsta are ea! eu sunt fata si mi-ar placemult ceva simplu dar din inima@! spre ex. obiecte mici dar de firma si sa imi fie de folos! dar e si normal ca toti gindesc diferit asa ca vezi si tu dupa cum merita!
Ar trebuie sa stii ce ii place ei foarte mult sau ce si-ar dori. Oricum, oricarei fete i-ar placea sa primeasca flori, dulciuri sau alte chestii din astea, dar pentru Valentine's Day ai putea sa confectionezi tu ceva, de exemplu: o rama foto (desigur cu o fotografie cu voi doi), o bijuterie din argint, o jucarie etc. Depinde si de persoana...
Sper ca te-am ajutat...
Mie mi se pare o porcarie valentine's day deoarece noi nu avem o asemenea sarbatoare este furata de la americani dar in fine asta e facuta sa cumperi tot felul de inimioare ciocolatele etc