Orice om normal se spala foarte atent dupa contactul sexual. Este o masura minima de igiena. Tu nu te speli cu multa apa si sapun?
1. problem: se spala pentru ca sa fie curata oaresce sa nu mai fie sp.ma pe ea.
2. problem: a vazut in filmele educationale ca daca pui scuipat intra mai bine pe... ul
daca ii era scarba de tine nu iti mai facea sex oral.
deci rezultatul reiese ca baiatul tau este ok.
Nu inteleg ce inseamna "aoa". Si se pare ca nici dex-ul online nu nu stie. Iar la faza cu scuipatul, eu cred ca era foarte excitat cand ti-a facut sex oral si dupa ce efectual a luat sfarsit, logic ca a scuipat (daca avea gust a cirese nu scuipa, nu? )
Aoa? nu inteleg
aia cu sexu oral face asta pentru ca iti place tie si pe el il excita. da nu vrea sa inghita.adica...***
Esti proasta ca ai facut asta. Ai pacatuit. Ajungi in iad. Dupa ce te casatoresti faci asta si se cheama dragoste nu sex ))) Multi tineri ajung in iad multi oameni de fapt nu chiar tineri putini oameni mai respecta cele zece porunci! Daca ati sti ce frumos e raiul ce minunatii sunt acolo ati aprecia cred sau nu. Depinde cum ganditi ce vrei. Cine se roaga si merge la biserica e alt om. E fericit traieste frumos! Sunt multe de spus... dar asta-i viata o lacrima si un sarut pentru ce-i care stie sa aprecieze sau nu!
Pentru igiena personala...eu cred ca marea majoritate a barbatilor sunt asa ...nu ii e scarba de tine sigur dar vrea sa se simta curat
Isi freaca penisul cu apa ca sa nu-i ramana sperma pe teava si sa mai poata face sex cu tine si a doua oara! treaba cu scuipatul nu o inteleg