Scuze că mă amestec şi eu aici.../Că nu sunt băiat/Dar vreau să îţi spun că băieţii, dragii de ei/Nu mai ştiu să aprecieze fetele speciale/ Le apreciază pe cele de cea mai joasă speţă/Care nu au scrupule/Şi se pretează la orice/Băieţii nu mai ştiu ce-i dragostea/ Vor doar să-ţi atingă scopurile meschine pentru stisfacţiile personale/Pentru a-şi atinge scopurile animaliere/Şi ca drept dovadă/Convinge-te singură... din ceea ce vezi
Ce intrebare stupida ...mai exista fete ideale,,,, nu mai sunt sunt pe cale de disparitie.
Ely vreau sa te conatrazic eu nu ma incadrez in descrierea ta -.-' sincer pentru mine fata ideala e sa fie rapidista si atat
Ely cam o dai in bara cand afirmi pentru toti baietii... nu mai suntem noi nici chiar asa, cel putin nu toti, ca fraza data o putem intoarce invers si primim viceversa femeilor care umbla dupa bani, masini, un print pe mercedes sau poate pe tine nu te-a apreciat cineva? )))))
O bruneta focoasa dar in acelasi timp si romantica. si sa aiba sanii asa cat pentru varsta ei. off bine de ce sa nu recunosc imi plac sanii mai maricei [si fundu cam la fel ] :X. si repet faptul ca pentru mine conteaza mai mult si caracterul ei nu doar sa fie dotata daca ma intelegeti.