| gaby12_1342 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru baieti...
De ce va comportati asa cu fetele.
Adica le ignorati, le face'ti in toate felurile de fata cu prieteni vostri.
Si in rest sunteti foarte draguti.
Funda

Răspuns Câştigător
| gusty_6284 a răspuns:

Pai eu de exemplu nu is asa.dar am observat la un prieten ca el cand i cu niste prieteni pur si simplu i mai pasa de fata respectiva, isi bate joc de ea, si eu cand vad astfel de exemple imi vine sa i bat de nu stie respectivul unde sa fuga.se cred ei mai importanti cand is injuru altor prieteni si i o fata de fata, si crede ca i mai bun si ca o sa i placa la fata aia de el dc face gesturile alea...dar nu e asa, cel putin am observat eu lucru asta si is baiathappy FUNDA?:d

14 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Orgoliul masculin, draga! Si cand sunt fara prietenii lor, sunt ca niste mielusei.

| Aylee a răspuns:

Aici gresesti! Nu toti baietii sunt la fel, deci reformuleaza intrebarea.

| ruPfashu a răspuns:

"Barbatii ie porci". Ai uitat? laughing

| Deny1333 a răspuns:

Mie mi se pare haios ce fac şi am ajuns să nu mai bag în seamă comentariile lor, gen "Ce fund ai" sau "Ce bună eşti" etc.
Vor să se dea mari în faţa prietenilor şi cum ceilalţi sunt ca ei că doar, eh, e spiritul de turmă, reuşesc. Ba chiar, ceilalţi învaţă replici noi.
Palpitant, nu? laughing

Eh, mie-mi plac băieţii şi nu-i consider porci. Băieţii sunt băieţi şi nu cred că ar fi vreunul în stare să-ţi zică ceva gen "Eşti foarte frumoasă" când restul' zic "Ce te-aş f.te". E logic, nu?
Hai să-i lăsăm în pace, că fără ei nu trăim. laughing

| Andra_3863 a răspuns:

10+ pentru leader. happy Grupul in care m`am invartit eu era alcatuit din 8 baieti si atat si nu mi-a zis nimeni nimic.laughing (eram doar 2 fete acolo...) Adica nu faceau misto`uri de **** sau mai stiu eu ce.Se comportau normal, erau chiar draguti cu mine si se bagau daca reuseam sa intru in belele.si asta cand eram singurica. Iar actualul meu nu facea parte din grupul respectiv ca sa se poata spune ca imi lua el apararea...
Adica depinde in mare parte si cum te comporti tu. Daca stii sa le zambesti si sa te bagi in seama NORMAL cu ei. Cu un "Buna. happy" NU cu datu` din cur. Ca asa mi se pare normal sa iti zica chiar si pe fata ca esti o tarfa ordinara...thinking
Sorry de limbaj, da` nu gaseam alta expresie tipica lor.laughing

| Andra_3863 a răspuns:

App...leader de la mine ai diploma si coronita! laughing cel mai sincer sa`mi bag mana`n buzunar! laughing

| leader a răspuns:

Hmm. laughing pai nu toti sunt la fel. dar nah ca sa-ti raspund. cand suntem cu prietenii ne dam mari. vaai ce as fu**o pe asta :X are un c*r si niste. in fine intelegi tu. dar de fata cu voi ne comportam normal... cum v ati simtii daca v-am zice lucrurile astea in fata. nu merge. asa cu prietenii ne simtim in largul nostru. sper ca am fost destul de explicit.

| leader a răspuns:

Aolo ce comenteaza fetele pe aici straight face cica suntem porci. ce v-ati face fara noi. aoloo v-ati da cu capu de asfalt

| sdasfgasgaads a răspuns:

Pentru ca noi vrem sa fim respectati de prietenii nostri adica nu prea ne cade bine sa vi vazut in ochii prietenilor ca gagicata iti da ordine si tu asculti ca un caine de ea...sau mai e nesimtirea ffs

| sarfwall a răspuns:

Pai simplu suntem porci cu fetele sa nu ne ia de catei, si suntem si draguti cu cele pe care le simpatizam

| ratzaa a răspuns:

Peei. aici doar un baiat poate sati raspuns noroc cas baiatlaughing.
aici e vb daca e frumos fata. daca e nu mai sant asa de nesi.
si daca place acea fata. fake multe gesturi frm.stiu din propia exp happy :X:X:X [stiu expre am pus 3Xlaughing)] si mersi stiu cas dragut:X

| laptic a răspuns:

Esti nesimtita cu baieti

| Deny998484 a răspuns:

Buna sunt deny99 uite raspunsul meu deuarece ne este frica ca ar butea rade de noi ceilalati prieteni de de aia

| roCSaNa_1422 a răspuns:

Nu toti baietii is porci de aici, asa ca nu exagera de ex:gusty si leader si mai sunt Deci nu nu sunt toti asa in concluzie