| Andre a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru baietii. Ce va place la o fata? Ce apreciati foarte mullt?

Răspuns Câştigător
| CybeRAthlete a răspuns:

In primul rand mainile. sa aiba maini si unghii ingrijite,dar nu exagerat cu unghii mari,facute cu floricele si mai stiu eu ce,etc... personalitate puternica,chiar sa fie contradictorie cu mine, sa aiba un trup finut,relaxata, oarecum nepasatoare, etc... multe tin de personalitate.
bafta

1 răspuns:
| Vali87 a răspuns:

Look-ul e important trebuie sa recunosc dar asta nu inseamna ca dc nu e siliconata, buzata, tunata (scuza-mi termenii) nu imi place. De exemplu in prezent imi place mult o fata care e foarte draguta foarte dulce dar nu are niste forme 90 60 90 ca sa zic asa. Mai mi place la ea bunul simt, delicatetea, chiar si timiditatea ei imi place la nebunie. Totodata imi place mult cum se imbraca la diverse petreceri, ocazii speciale si nu numai. Si tin sa precizez ca nu poarta fuste scurte, bluze decoltate samd dar cu toate astea imi place foarte mult. Chiar vroiam sa o intreb Dc consulta vreun designer ceva?big grin. Si repet e fata simpla. Si o adoorrrr.

Întrebări similare