Stai lent, nu e bai frate problema era daca ea avea sub 15...atat timp cat e sub 3 ani diferenta de varsta, iar fata are peste 15 si e de comun acord intretinerea relatiilor sexuale....DE ORICE FEL!, nu te paste puscaria
Absolut nimic. Dar cu toate acestea ar fi indicat sa fii cat se poate de responsabil si sa te feresti "ca dracul de tamaie" sa nu o lasi insarcinata. Un copil reprezinta o imensa responsabilitate chiar si daca nu este recunoscut. Sanatate!
Daca ea are 17 ani si actele sexuale au fost cu acordul ei, nu poti pati nimic.
Se poate demonstra ca erai in relatie cu ea inainte sa implinesti 18 ani?
Da, majoritatea celor din locul in care stam stiu asta... (suntem amandoi din aceiasi localitate
Ceea ce aveți voi nu se numește relație daca ea ar fi in stare sa depună o plângere împotriva ta sau ceva. Încrederea intr-o relație sta printe primele aspecte de baza ale unei relații.
Ea nu ar fi in stare sa faca asta dar... poate parntii ei ar face-o.dar atata timp cat ea si-a dat acord ul sa facem asta... eu zic ca na
Doar raspuns la caterinca sa stii ca nu ma ajuta deloc. atata timp cat eu nu am venituri pe baza careia sa-i dau ei pensie alimentara n.ai cum sa zici ca ma pune sa platesc ..asa ca...
Nu-i pasă nimănui că tu nu ai venituri suficiente ca să plătești pensia alimentară. Îl faci, îl crești.
Nu prea contează...