| Anonimusr1312 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cineva care chiar ma poate ajuta. Am o relatie cu o fata cam de 6 luni. eu Am 18 ea are aproape 17. faza sta in felul urmator. de exemplu ea si-a dat acordu sa intretinem relatii sexuale. date fiind si conversatiile pe care le am cu aceasta pe site-urile de socializare (Fb mai exact) Am intretinut cu aceasta mai multe partide. unele protejate altele nu. Sa zicem ca o las insarcinata... Ce s-ar putea intampla din punct de vedere penal ..atata timp cat ea a fost de acord?

14 răspunsuri:
| Gabriel04 a răspuns:

Stai lent, nu e bai fratewinking problema era daca ea avea sub 15...atat timp cat e sub 3 ani diferenta de varsta, iar fata are peste 15 si e de comun acord intretinerea relatiilor sexuale....DE ORICE FEL!, nu te paste puscariawinking

| corbulalbrosu a răspuns:

Absolut nimic. Dar cu toate acestea ar fi indicat sa fii cat se poate de responsabil si sa te feresti "ca dracul de tamaie" sa nu o lasi insarcinata. Un copil reprezinta o imensa responsabilitate chiar si daca nu este recunoscut. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea are 17 ani si actele sexuale au fost cu acordul ei, nu poti pati nimic.

| cristimihailov a răspuns:

Se poate demonstra ca erai in relatie cu ea inainte sa implinesti 18 ani?

| Anonimusr1312 explică (pentru cristimihailov):

Da, majoritatea celor din locul in care stam stiu asta... (suntem amandoi din aceiasi localitate

| Chachi913 a răspuns:

Ceea ce aveți voi nu se numește relație daca ea ar fi in stare sa depună o plângere împotriva ta sau ceva. Încrederea intr-o relație sta printe primele aspecte de baza ale unei relații.

| Anonimusr1312 explică (pentru Chachi913):

Ea nu ar fi in stare sa faca asta dar... poate parntii ei ar face-o.dar atata timp cat ea si-a dat acord ul sa facem asta... eu zic ca na

| ASDADA a răspuns:

1.Faci copil 2. Pensie alimentara 3. Puscarie. Bafta

| AntonioGG a răspuns:

Puscaria laughing)

| SpargNuci a răspuns:

Pensia alimentară, prietene.

| Anonimusr1312 explică (pentru SpargNuci):

Doar raspuns la caterinca sa stii ca nu ma ajuta deloc. atata timp cat eu nu am venituri pe baza careia sa-i dau ei pensie alimentara n.ai cum sa zici ca ma pune sa platesc ..asa ca...

| OMFGConrad a răspuns (pentru Anonimusr1312):

Nu-i pasă nimănui că tu nu ai venituri suficiente ca să plătești pensia alimentară. Îl faci, îl crești.

| SpargNuci a răspuns (pentru Anonimusr1312):

Nu prea contează...

| Marinelsuceava a răspuns:

Puscaria te asteapta frateeeeeeeee