| KySyB3B3 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru fete.:Atzi acc sa fiti cu un baiat mai mic ca voi?
Cel mai frum raspuns primejte funda+Vot:X

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Da, in conditiile in care el e suficient de matur din punct de vedere psihic si intelectual si nu e vreun pustan obsedat de fotbal cu baietii,Counter Strike si dezgustat de carti, caci in conditiile astea nici nu m-as uita la el, n-as mai vorbi de relatie.
Eu sunt cu un tip mai mic decat mine cu aproape 2 ani-eu am aproape 18, el aproape 16.Atractie exista,intelegere si respect de asemenea,avem temperamente si caractere asemanatoare, precum si pasiuni comune, deci totul e perfect.

11 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Conteaza ce zic altii? varsta nu conteaza din moment ce exista intelegere, incredere si toate celelalte lucruri care sustin relatia.

Răspuns utilizator avertizat
| LifeInColors a răspuns:

Cred ca da... adica nu intotdeauna conteaza varsta ci sentimentele. Mult succes:*

| deea89 a răspuns:

Eu am acceptat sa fiu cu un baiat mai mic decat mine, au fost chiar 2 baieti si acum ma intalnesc cu cel de al 3 lea laughing) pentru mine nu a contat niciodata si nici nu o sa conteze varsta.bine nici dieferente de varste exagerate, gen monica si irinel columbeanu dar asa cu un an maxim 2 e ok.am observat ca sunt multi baieti care sunt mai mici decat mine si gandesc mai bine, mai clar si sunt cu capu` pe umeri mai mult decat cei mai mari decat mine.asa ca nu conteaza varsta conteaza ce fel de om este.parerea mea!

| KySyB3B3 explică:

Mc pentru raspunsuri.1 declarat castigator+vot.restu vot>big grin

| John_7502 a răspuns:

Cel mai frumos raspuns? Uite cel mai urat raspuns!
Scrie In Dumnezeul Masii Corect Ca Am Stat 10 Sec Sa Descifrez Cacatul Tau De Intrebare "ati acc fiti "ce dracu este asta ma? Scrie in romana ca esti roman! Fite, fite, fite! :O

| Cσσкiє a răspuns:

Da, dragostea nu are vârstă. Cum am mai răspuns şi la o altă întrebare, sentimentele sunt tot ceea ce contează! Îl iubeşti, nu mai contează vârsta! Vei auzi tot felul de concepţii greşite, dar nu trebuie să te laşi ghidată de ele.
În plus, îţi dai seama cât de rău se va simţi băiatul dacă i-ai spune "Păi, ştii, noi nu vom putea fi împreună niciodată, eşti prea mic pentru mine". Ar avea inima frântă...sad
Dă-i o şansă, poate nu te va dezamăgi.

| Crystina_6663 a răspuns:

Da adica sa nu fie dif prea mare da adica 1, 2 ani atat :d

| loveispain a răspuns:

Nuu.

| biancaaam a răspuns:

1.da pentru ca il poti spune ce vrei tu si el te asculta
2.nu pentru ca nu se prea potriveste

| emilia_2202 a răspuns:

Eu una da si cred ca nu conteaza virsta daca las placea tare as acc...
Iubirea n-are virsta! asa ca...batting eyelasheswinking