Logik ca este adevarat ca nu se uita.....este ca si cum ai uita ziua in care te-ai nascut.......este o experienta in viata pe care nu o poti repete....doar odata esti virgina
Eu is baiat dar o sa raspund si eu... am vorbit cu multe fete si au zis ca niciodata nu se uita asta ca si cum nu iti uiti numele...
Nu il uiti la modul ca stii cine a fost, de altfel tii minte oricum pe oricine daca ai ajuns intr-un punct atat de intim. Daca te referi ca sentimente, normal ca il uiti.
Nu este vorba de barbatul care te dezvirgineaza, vorbim despre barbatul care te-a ajutat sa devii femeie, ti-a oferit sentimente si senzatii necunoscute pana in acel moment, este barbatul care ti-a influentat in mare parte modul in care percepi si accepti dragostea.Crezi ca asta se poate uita vreodata?
Deci o fata mi-a spus ca this is bullshit, deoarece ea l-a uitat destul de usor,
Eu nu l-am uitat pe primul dar, sa-mi aduc aminte de el, nu-mi face nici cea mai mica placere...
Logic ca nu ai cum sa uiti, poate sa-ti pierzi memoria :-)...ink mai sunt cu el.
GulDan întreabă:
anonim_4396 întreabă:
denisuca2012 întreabă: