| Anonymous95 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru fete big grin

Deci cand voi va excitati nu aveti treaba nu se observa nimic va doare la basca. La baieti cand sunt excitati li se ridica ditamai tacamu' in pantaloni. Cand sunteti cu un baiat (normal ca i se scoala) laughing si vrea sa va stranga in brate, cum va e daca ii simtiti "extensia"? Va deranjaza chestia asta sau nu?

Răspuns Câştigător
| ŞtefanaTCK a răspuns:

Pe mine personal nu ma deranjeaza. big grin
Sa stii ca si la noi se observa cand suntem excitate. Voi sunteti atat de preocupati sa va ascunde-ti mica ''extensie'' ca sa nu observam noi incat nu mai dati frau liber comportamentului firesc din acele momente. Poate nu va dati voi seama si spuneti ca suntem ciudate, dar noi ne exteriorizam mai mult ca voi in acele momente..cand suntem in public. Mici detalii care fac diferenta.winking
Nu ar avea de ce sa deranjeze. poate doar ne amuza daca nu simtim vreo atractie fata de respectivul. big grin

| Anonymous95 explică (pentru ŞtefanaTCK):

Stiu si eu ca se observa mai... dar eu ma refeream FIZIC laughing Adica la noi se umfla pantalonii straight face la voi nu se schimba nimic laughing

| ŞtefanaTCK a răspuns (pentru Anonymous95):

Pe mine personal nu ma deranjeaza. tongue
Ma simt flatata. laughing

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing) hai k ma amuza intrebarea talaughing
depinde.da rnu cred ca ar deranja le-ar da de gandit doarlaughing)

| Bibzzz a răspuns:

Pe multe da.

| piki98 a răspuns:

Intrebarea asta mi-o pun si eu.am intrebat o colega cum iti dai seama cand o fata se excita si mai zic ca dupa fata si comportament.nu stiu ce fata si ce comportament.cel mai bine o intrebi daca e excitata si daca nu e mincinoasa iti zice

| Anonymous95 explică (pentru piki98):

@piki98 eu nu intrebam cum observ cand o fata e excitata... asta se observa din mici gesturi din comportamentul ei, cum a zis si Stefana, chestia este daca o deranjaza atunci cand o strang in brate si simte tacamu laughing

| Anonymous95 explică:

Ok, deci pe majoritatea nu va deranjaza. Multumesc pentru raspunsuri happy.

| Alexandra_Alisa_Gancea_1991 a răspuns:

Depinde de fiecare fata si de fiecare persoana in parte, sunt fete carora le place chestia asta sau fete care detesta asta, depinde de om.

| Anonymous95 explică (pentru Alexandra_Alisa_Gancea_1991):

Exact la asta ma refer si eu Alexandra, nu stiu daca o deranjaza sau nu... Daca nu o deranjaza ok, iar daca o deranjaza sa incerc sa evit ca sa nu creada ca sunt nesimtit sau alte chestii...

| andreealexandra99 a răspuns:

Nu, ador sa-i simt sculisoara mai ales daca e mare si infometata