| Valentin_7519 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru fete fara ca cineva sa se supare big grin
Care sunt criteriile dupa care va alegeti voi iubitzii? Si ce va place cel mai mult la un baiat.

Răspuns Câştigător
| viorikutza a răspuns:

Eu aleg in modul urmator un partener: in primul rind sa fie simpatic, inteligent aceste doua puncte sint mai principale, caci poti sa fii frumos da prost deja nu ii bine, da asa si frumos si destept. as mai dori ca sa fie cuminte, sa aiba un comportament decent, respectabil. daca sint toate aceste puncte intr-o relatie nu mai conteaza situatia ffinanciara si dc tata e director de banca sau firma...important e ca partenerii sa se inteleaga si sa se iubeasca reciproc

5 răspunsuri:
| ana_2556 a răspuns:

Eu personal recunosc ca in primul rand ma atrage un baiat daca arata bine. Dar mi s-a intamplat sa arate foaaarte bine, si sa nu poata lega doua propozitii.
Desi multe fete nu recunosc, majoritatea sunt interesate in primul rand de fizic, ca si baietii, dar pe masura ce ne maturizam ne dam seama ca avem nevoie de mult mai mult langa noi decat un tip care arata bine, si sa ne invidieze prietenele.
Nu mi-am ales iubitul dupa anumite criterii, dar pot sa spun ca imi place ca un barbat sa fie curajos, sa ii placa sa fie independent, sa ma simt mereu in siguranta langa el, trebuie neaparat sa ma respecte, sa stie sa comunice cu mine. Nu neaparat sa aiba 10 pe linie de liceu / facultate, cat sa fie inteligent, istet, sa pot purta oricand o discutie cu el despre orice, filme muzica, documentare, si evident ocazionalele barfe sa fie destul de rabdator sa mi le asculte cand am chef. Trebuie sa stie sa ma valorifice, sa nu ma ia niciodata ca pe ceva sigur, si sa ma faca in fiecare zi sa ma indragostesc de el.
Sunt multe cerinte laughing dar daca esti indragostit ajungi sa te mulezi perfect dupa cerintele partenerei happy Ideea e sa comunicati foarte bine ca sa stiti ce isi doreste unul de la celalalt.

| Baby a răspuns:

Pai, dupa cum arata, normal. Nu sunt ipocrita sa zic ca cel mai important este sa fie "frumos in interior". Dupa cum se comporta dupa, daca e de treaba, si modest, dar imi plac si smecherii, ma rog eu is mai ciudata laughing si cum se imbraca, si desigur daca ma place si el

| Laya a răspuns:

Deci, imi plac baietii care ma privesc in ochi si care ma fac sa rad. Sa fie tot timpul pusi pe glume. Nu vreau un baiat care sa arate extraordinar, pe masura ce inaintezi in varsta vrei alte lucruri. Pui mai mult pret pe respect, pe incredere.
Imi plac baietii sinceri, in care pot avea increde, baietii pe care ma pot baza si care stiu ca nu ma lasa la greu.
Imi plac baietii carora le plac animalele si copii, mi se par mai tandrii, mai atenti.
Sa stie sa vorbeasca despre orice, sa nu ma plictiseasca si sa nu se plictiseasca-n compania mea. Aaaa...da, si-mi plac baietii care zambesc, sunt atenta la dintii unui baiat si la unghii. Nu e un criteriu dupa care imi aleg prietenul, dar recunosc, arunc o privire si asupra acestor lucruri. big grin

| Yana_4447 a răspuns:

Pentru mine in primul rand conteaza sinceritatea, in al-doilea rand iubirea( nu pot iubi un baiat care minte tot timpul). Sa fie placut, nu neaparat frumos si bunoc cum vor fetele din ziua de azi ( aia nu sunt buni fiindca de obicei tradeaza cand au ocazia). Sa aibe simtul umorului, sa stie sa te faca sa zambesti atunci cand esti trista, sa nu uite niciodata ca esti femeie, ca probabil vei fi sotie si apoi mama de aceea trebuie sa te respecte ( respectul trebuie sa fie reciproc). Bunastarea materiala are un rol minor, nu trebuie sa dai cu piciorul la un baiat de treaba doar pentru ca e sarac, in viata se pot schimba multe.iar impreuna se pot avea multe reusitehappy Eu am ales bine, acum 7 ani.nu m-am lasat pacalita de aparente cum fac fetele din ziua de azi! Frumusetea interioara face totul, un baiat dragut, cu suflet bun si care te respecta face cat 1000 de bunoci plini de banibig grin

| criis a răspuns:

Buna scumpule happy
imi aleg iubitzii dupa cum arata, se`mbraca si nu in ultimul rand dupa cum gandesc happy si cel mai mult imi place cand zambiti :*