| Anonimus5 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru fetehappy.Se intampla des sa vad fetele cu fundu descoperit( nu ca nu mi-ar placea) Vreau sa stiu daca voi fetele o faceti anumit ca sa se uite baietii sau pur si simplu nu va dati seama ca fundu este la vederetongue

Răspuns Câştigător
| Amelya02 a răspuns:

Normal ca acele fete fac asta doar sa iasa in evidenta, sa aeti voi la ce va uita, ca altceva n-au ce arata.
Daca creierul e sec, macar corpul sa fie bun la ceva nu?

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Nu-ti place sa vezi fundul fetelor descoperit? Huuuu, esti homosexual!

| matzagyuly a răspuns:

Sincer se intampla de foarte multe ori ca pantalonii cu talie joasa sa dea batai de cap fetelor si mai ales baietilorhappyse pot intampla ambele situatii oricum.in general daca fac intentionat asta, fetele stiu exact pe cine trebuie sa faca atent, sincer eu am bagat de seama lucrul asta cand o colega de clasa mai plinuta mi-a aratat si mie posteriorul din cauza pantalonilor, de atunci am fost mai atenta la ce model de pantaloni imi aleghappy

| Ekcstsy a răspuns:

Aici oarecum iti pot raspunde si eu happy. Blugii cu talie joasa sunt de vina deci moda. Daca e sa fie la moda poarta blugi cu talie joasa. Din cand in cand cand se ridica de jos uita sa iti ridice si pantalonii deci... funduletul la vedere concluzie. Nah vezi si tu ce culori de bikini se mai poarta eventual

| ramonika125 a răspuns:

Chiar daca arat destul de ok, evit sa pot blugi cu taie foarte joasa, tocmai pentru a evita acest lucru, inn general se mai intampla sa fie unele care o fac intentionat...

| Bayb a răspuns:

Unele o fac intetionat altele nu isi dau seama. Dar tu daca ai fi un baiat cu bun simt nu te-ai uita. tongue