Depinde de femeie. Daca e mai curvistina, s-ar putea sa iasa si cu un baiat care e deja intr-o relatie.
Cand sunt singur nici dracu nu se uita la mine, dar cand sunt intr-o relatie chiar atunci isi gasesc toate sa apara
Mah deci toate! Ma scoate din minti chestia asta.
My friend, ca de la barbat la barbat, eu am avut experiente si de-o parte si de alta. Am cunoscut si cunosc fete care vor ceea ce nu pot avea, barbati indisponibili si fete care au principiul batut in piatra, sa nu se bage peste altcineva. Acum, tu poti sa faci cum vrei tu, doar sa te gandesti ca poate este o fata care iti place foarte tare intr-o zi si o poti pierde pe simplul fapt ca ai mintit ca esti cu alta. Mult noroc
Hhmm, eu nu sunt genul care sa minta, dar in cazul tau, le poti face pe amandoua, tu alegi, poti sa-i spui ca esti cu cineva si e complicat, nu stii cum sa iesi, ca sunt mai multe la mijloc, dar nu vrei nici sa o indepartezi pe ea, cu care vorbesti... Sau poti sa spui ca esti intr-o relatie, nu puteti sa fiti impreuna oricat de mult ar vrea unul dintre voi, dar asta nu inseamna ca nu puteti iesii in oras sa beti ceva, de acolo va descurcati... stiu, sunt groaznic dar daca se poate, de ce nu? Bafta
Daca ai prietena, fetele care te plac renunta la tine si trec la alt baiat.Asta e tot ce pot sa-ti zic.