| johnyboy a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru fetele mai mari de 18 ani, deci nu e pentru copiii care abia si-au inceput viata sexuala sau care sunt cu ideea ca trebuie sa se casatoreasca virgine. Buuun, deci, credeti ca ati putea face sex cu doi barbati oadata? fara sentimente, doar placere pura, dorinta si curiozitate?

13 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

De ce nu?
Fanteziile trebuie sa le pui in aplicare inca de tanara.
Doar nu o sa astepti pana la 30-40 de ani sa faci asta.
Daca tu iti doresti asta, fa-o.

| mona a răspuns:

Nu[o fata serioasa nu ar face asa ceva, garantat]

| Michell_7762 a răspuns:

Se vede ca ai o minte bolnava! unde vom ajunge cu atatea "curiozitati" La tine se potriveste bine.vb."curiozitatea a omorat pisica"Pune tu in practica ceea ce gandesti si fii sigura ca a doua zi vei fi"VEDETA" la tine in zona.Dar esti sigura ca nu vrei mai multi masculi, eu cred ca pentru. tine doi sunt prea putini!

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Da,de ce nu? Adica, eu as faceo doar daca unul ar fi iubitul meu sau macar amandoi sa fie de incredere nu genul care vorbesc cu oricine despre asta.

| Zaika_7941 a răspuns:

Asa cum baietii isi doresc sa faca sex cu 2 fete asa si fetele isi doresc,doar ca multe nu recunosc sau inca nu au simtit placerea, iar cum scrie si mai jos de Cosmyna rezulta ca toate ar face-o doar ca baietii sa fie de incredere.
Toate isi doresc acest lucru, asa cum si voi baieti!

| summer12 a răspuns:

Nu

| Georgy_7404 a răspuns:

Da ai putea sa o faci daca ai o minte mai deschisa si nu pui suflet dar stii ca acei baietii nu te vor mai respecta niciodata? daca ai vrea sa o faci cu 2 si tot takmu km se spune aceia vor vorbii si cu altii si dintr-o data nu te va mai respecta nimeni si te vor considera o curva ca asa sunt baietii si asa este mentalitatea tuturor orkm bafta

| johnyboy explică:

Pt Michell, eu sunt baiat, poate descifrezi din numele de utilizator, si intreb ca eu am intalnit fete care au facut-o cu 2 odata, cu mine si inca un amictongue, si n-avea niciun stres fata, mai ales ca eram de incredere

| ralu_1668 a răspuns:

Parerea me e ca se poate daca e o fire mai deschisa la minte de ce nu...nu e cum zzic alti ca e mare rusine atata timp cat nu are prieten sunt unele curiozitati care trebuie sa le satisfacem, eu am avut o fantezie cu o fata si am satisfacut-o

| Roxyuy a răspuns:

Da,dar sa fie macar atractie fizica.

| pastilutecolorate a răspuns:

Am facut`o o data din greseala chiar daca nu aveam leg cu el.si pocstraight face.mi-am pierdut ceea mai buna prietenaoh go on.N`as mai face`o o datawinking

| Justmeee a răspuns:

N-as putea face asa ceva, imi iubesc iubitullove struck

| RbD a răspuns:

Eu una NU! Daca faci asta, o sa fi cea mai renumita intre prietenii tai si cei cunoscuti!