| alex_7974 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi: imi place tare mult o fata, i am spus asta de nenumarate ori, dar cand vine vorba de un raspuns spune ca nu stie, ca poate sau ceva asemanator, este destul de frustrant, nu stiu nici daca vrea sa incercam ceva nici daca ar trebui sa renunt, ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| MikyMi a răspuns:

Poi daca iti place asa de tare dc sa renuti?
Te poti preface doar ca renunti, sa fii indiferent vreo 2 zile ca sa poti vedea reactiile ei.si din astea iti poti da seama daca vrea sau daca nu vrea ceva cu tine, daca simte sau nu ceva pentru tine. dar din moment ce ezita inseamna ca ceva, ceva tot simte pentru tine. daca nu simtea spunea NU din prima si gata... poate ii place sa o innebunesti de fiecare data ca mori dupa ea! Fii si u mai atent! Se invata!
Bafta!

2 răspunsuri:
| ////////////// a răspuns:

Poate ca te place, dar vrea mai multe de la tine, vorbeste serios cu ea sa nu te chinuie ca mai apoi sa suferi, posibil are pe altcineva cel putin asa cred eu.

| florin_7920 a răspuns:

Mie mi se pare ca alergi dupa caruta care nu te asteapta, bine ar fi sa n-am dreptate dar cred ca nu te place sau e prea pretentioasa si daca nu apare ceva mai bun pentru ea te va acepta pina la urmatoarea prada. Sfatu meu ar fi mai orienteazate fete sint de poti opri apa cu ele.