| Cosmin a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi, in special pentru fete: de ce in momentul in care noi, baietii, va aratam cat de mult tinem la voi sau va iubim, sau incercam sa va facem toate poftele, majoritatea dintre voi incercati sa profitati de lucrul asta si pe urma, cand aveti voi chef, ne lasati balta sau chiar my rau, se lasa cu durere in suflet? Niciodata nu am inteles cultura asta! P. S. Fara interpretari sau suparari!

Răspuns Câştigător
| yadora a răspuns:

In momentul cand voi va aratati adevaratele sentimente, fetele se simt un pic alintate si rasfatate... dar nu e un lucru rau; toti simtim nevoia de protectie, alint...etc...; mai rau e ca cele care va lasa cu ochii in soare nu au avut intentia de a avea o relatie stabila si de a fi "legate" de cineva...asa ca au dat bir cu fugitii cautand senzatii tari si adrenalina la maxim la baietii macho care le sucesc mintile si dardaie dupa ei ...la voi cei mai cu capul pe umeri au gasit linistea, siguranta, iubirea... ceea ce le facea pe ele sa se simta ca in familie...DECI ELE NU DOREAU ASTA! Pacat ca sunt fitoase si pline de ele si cauta aventura dupa aventura ca sa aiba cu ce se lauda...ca daca le iei la scuturat... le cad prezervativele garla din geanta si sunt irationale!

22 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Unele fete sunt profitoare happy dar nu cred ca sunt toate fetele asa sunt si mai modeste care tin happy la acel baiat si chiar daca un baiat face toate poftele la o fata daca vede un baiat mai frumos sau mai bogat il lasa happy 99 % se intampla asa eu asa cred

| DeeVee a răspuns:

De fapt nu toate fetele sunt asa...in general numai tarfulitele sau avarele fac chestia asta...sau poate au acceptat sa fie cu voi doar ca sa nu le mai stresati...si dupa gata...cam asta e toata chestia

Numai bine

Baby.ShiNe

| denisa_4752 a răspuns:

Eu nu sunt asa...sincer! ba mai mult cand o perosana se poarta asa cu mine ma atasez de ea si daca nu mai simt nimic pentru persoana respectiva si stiu ca ma iubeste imi este greu sa ii spun ca vreau sa ne despartimstraight facepoate ai avut u o dezamagire, dar nu toate fetele sunt asahappybafta.:*

| Gabry a răspuns:

Eu nu sunt asa, eu apreciez fiecare gest din partea unui baiat care ma place(pofte, nu alt ceva!)! Dar daca nu am nici un sentiment pentru acel baiat vorbesc cu el si incerc sa il fac sa inteleaga!

Probabil unele fete vor sa li se faca toate poftele, dar fara sa aiba vreun sentiment pentru acel baiat. Iar la final cand se plictisesc il lasa balta.

(asta e parerea mea)

cami
| cami a răspuns:

Eh, aere de vedeta.

cami
| cami a răspuns:

PS: Ne saturam de prea mult bine, din cand in cand ar trebui sa ne mai aratati partea mai urata a lucrurilor.
Dar doar din cand in cand, nu chiar tot timpul tongue

| Silvia a răspuns:

Aratami`o mie pe aia! devil

| psiholoaga a răspuns:

Cami are, intr-un fel, dreptate. Daca mananci numai ciocolata non stop, ti se apleaca. Din cand in cand, cate un bors face minuni. Din cand in cand, mai lasa fata sa te cucereasca. Daca esti la picioarele ei, e normal sa isi piarda interesul; asa sunt si barbatii si femeile. E ca un joc de-a cuceritul, care trebuie mentinut viu pe tot parcursul relatiei. Daca tu, prin gesturi, ii arati ca esti deja al ei, se cam plictiseste fata. Si in relatii de lunga durata e aceeasi chestie. Armonia vine din schimbarea rolurilor. Uneori o cuceresti si o rasfeti tu, alteori lupta ea sa te cucereasca si te alinta si tot asa. Era un user mai demult pe site, Anna, care a zis o chestie ce mi-a ramas in minte " sa te iubesc e o alegere pe care o fac in fiecare zi". Si sa te cuceresc la fel si sa mentin relatia interesanta si fascinanta si armonioasa, la fel. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce pentru ca eu nu fac parte din aceea majoritate!

| speranza24 a răspuns:

Nu trebuie sa generalizam, acest lucru se-ntampla si cu baietii si cu fetele, atunci cand o pers ne arata si ne demonstreaza iubirea lor, se da totul pe scontate, lucrurile marunte chiar dc au o valoare nu prea sunt luate in seama, doar atunci cand se pierd, se realizeaza, cat valorau.depinde dupa aceea si dc amandoi doreau acelasi lucrul, acea relatie, pentru ca de multe ori, se-ntampla ca doar unul din doi, vor acelasi lucrul, adica ceva serios, restul e doar un joc.

| mikella a răspuns:

Pentru ca nu sunteti cu bagare de seama si le faceti prea multe mofturi.si daca apuci sa le mamanci din palma poti sa-ti iei adio.atunci inseamna ca sunteti terminati

| viki a răspuns:

De parca voi baietii nu ati fi asa.oh go on

auran
| auran a răspuns:

Nu ai ales fata potrivita, mai cauta...

| Viuvi a răspuns:

Pai cred ca am un raspuns... fata cand se combina cu tine nu e sigura de ce simte... te place doar...cu timpu sentimentu ii dispare si daca vede ca te comporti frumos cu ea, ca ii faci cadouri si tot felul de chestii de genu asta se invata...si sta cu tine de plictiseala dar tot ea iese in castig!
Si ca un sfat : mai intai trebuie sa cunosti bine persoana, sa stii ce-i poate pielea si dupa aia sa te aventurezi sa-i faci toate poftele!
Take care!

| dayannutzza a răspuns:

Nu tooate dar si femeile sunt ca barbati nici voua nu va convine daca va tradeaza o fata,.winkinghappyP:big grin:Blaughing.laughing)hee hee...atunci nu mai intreati dc...pentru k unele stiu ko sa va saturati de ele la un moment dat

| lote00 a răspuns:

Poate uneori o si meritati. Nu vreti voi papusi Barbie agatate de bratul vostru? De obicei aceste fete sunt pline de aroganta, nu doresc decat bani, distractie, aventuri, vor sa le fie vesnic ridicata frumusetea in slavi. Crezi ca au ele chef de relatii pe termen lung? Nuuu, se plictisesc repede. Mai analizati si voi, mai baieti, caracterul fetei, nu va aruncati ca berbecii cu capul inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kosmin? au iesit sfintele la interval.hei pacatoaseleeee? alea vizateeee? nu recunoasteti nimic? e rau sa fii materialista?

| bluerapper a răspuns:

Trebuie sa clarificam ceva, nu toate fetele sunt la fel. De obicei nu e bine sa-i oferi fetei de care iti place "lumea" sa zicem, desigur de multe ori dragostea e oarba dar trebuie totusi sa ramanem cu picioarele pe pamant.

| simovacariu a răspuns:

Cand simti ca baiatul este numai a tau si iti "sta la picioare"incepi sa te plictisesti.
Cand te suna poti sa-i spui ca nu poti sa vii astazi fiindca esti ocupat.Nu ii indeplini dorintele neconditionat.Asta nu inseamna sa nu-i spui ca o iubesti sau alte chestii, dar nu in fiecare zi in fiecare moment. Te ia de fraier si te foloseste cum ziceai tu. Pune-te in locul ei.Cand o fata iti sta la picioare deja te plictisesti.

| margaritar a răspuns:

Hai sa fim seriosi! cui ii place un pampalau sau un bleg?

normal te simti bine ca iti face toate poftele toate placerile dar mai rarut ca'i mai dragutwinking

| monyk a răspuns:

NU e bine sa generalizam, pentru ca asa cum sunt baieti care iubesc cu adv dar sunt si baieti care isi bat joc de fete, asa sunt si fete pentru ca fiecare e diferit...

| catydulcica a răspuns:

Cele care fac astea sunt niste proaste ieftine deoarece este foarte greu ca in ziua de azi sa mai gasesti repede un barbat care sa-si arate sentimentele si acum fara supararea chiar daca sunt femeie invatati fetelor sa pretuiti sentimentele pentru ca dincolo veti pleca cu inima impacata asta inseamna sa-ti traiesti viata sa simnti ca esti iubita fericita si implinita astea sunt darurile cele mai pretioase cluburile banii sunt doar niste arme de precautie dar daca iubesti ti se va oferii totul pe tava