anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare: persoanele care sunt virgine, cu o varsta oarecum inaintata (peste 25-30 ani) si care sunt considerate ca fiind "ciudate" fata de restul lumii (introvertite, retrase, mai putin sociabile sau irascibile), sunt asa din cauza hormonilor sau din cauze psihologice?
Credeti ca daca s-ar apuca de sex le-ar trece? Eu de exemplu dupa o perioada mai mare de timp cand nu ma intalnesc cu prietena manifest aproximativ aceleasi simptome. Nu-s virgin, si chiar daca ma masturbez nu imi trece pana nu o vad sau pana nu o aud, chiar daca nu e sa facem sex.
Care este oare explicatia?

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

La virgine e vorba si de frustrare oarecum, cred ca e o lupta in ele daca sa cedeze sau sa continue pana il gasesc pe cel potrivit(care desigur ca nu exista)hee hee

La tine nu poate fi vorba decat despre dor, pur si simplu ti-e dor de ea si o doresti, asa cum e normal!

| matchpoint a răspuns:

Am o vestea rea pentru tine, suferi de o boala grea. Dragoste se numeste. Asta e. Esti indragostit. Greu de recomandat un tratament.Pa

| claudiea79 a răspuns:

Pai daca ai peste 30 de ani de ce nu faci dragoste cu iubita ta? o iubesti te iubeste atunci faceti dragoste si o sa te calmezi si tu si ea si o sa fiti fericitii amindoi.eu am facut dragoste la 29 de ani am asteptat omul potrivit si cu el am ramas

Întrebări similare