| bbbee a întrebat:

Am si eu o intrebare..prietenul meu a ejacuat apoi dupa cateva minute s-a urcat peste mine..precizez ca eu eram cu pantalonii pe mine si tricou insa aveam burta boala,deci tricoul era putin ridicat.el avea chilotii pe el, insa avea sperma inauntru ..ar fi putut sa iasa sperma in momentul cand s=a pus peste mine si s-a "frecat" sau e posibil sa fiu insarcinata? sau sa patrunda sperma prin pantaloni..am auzit ca ar putea patrunde in vagin in contact cu lichidul vaginal

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu e posibil nimic, nu esti insarcinata

| lo a răspuns:

A ejaculat in lenjeria intima si nici macar nu a avut intentia sa se spele si sa se schimbe.Hoo! Bai copii, inainte si dupa actul sexual trebuie sa va spalati, tine de igiena personala.
Nu, nu are cum sa patraunda prin slipul lui, pantalonii si slipul tau si sa mai si patrunda in vagin.Doar daca are niste spermatozoizi cu genele lui Hudiny.
Informati-va mai mult inainte sa intretineti relatii sexuala, despre :sex, sperma, spermatozoizi, lichid vaginal si aciditatea lui.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce virstă ai?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU rămâi însărcinată decât DACĂ te penetrează ( îşi introduce penisul în vaginul tău ) şi ejaculează în tine!

Toate cele bune.

| xutza a răspuns:

Te sresezi degeaba. nu ai nici o sansa sa ramai. laughing e imposibil daca sperma nu a ajuns in vaginul tau.

| bbbee explică (pentru xutza):

Mi-a intarziat ciclul si nu stiu ce sa fac.
el ejacuase in chiloti, iar apoi s-a urcat peste mine.ar fi putut iesi sperma cand se "freca" tinanad cont ca aveam pantalonii pe mine?

| croitoru92 a răspuns:

Pot sa stiu si eu cati ani ai? 10? Mai bine ti-ai vedea de scoala si ai lasa chestiile astea pentru mai tarziu. Nu vezi ca spui numai aberatii, informeaza inainte sa intretii relatii sexuale.

| deea8907 a răspuns:

Cum poti sa te gandesti la asa ceva in nici un caz.informeazte mai bine inainte de aface sex.

| Loredana97 a răspuns:

laughingnu ai cum sa ramai insarcinata...laughing

| bbbee explică (pentru Loredana97):

Mi-a intarziat menstruatia mult.ce alte cauze pot fi? pana acum imi venea mereu