Asa se intampla cand te joci "jocuri" de oameni mari,sexul e recomandat cu un motiv serios doar persoanelor mature,nu e o conspiratie a celor mari,impotriva copiilor!
Ai senzatia ca daca ti-a venit primul ciclu esti cine stie ce matura?
Tu nu stapanesti nici cele mai elementare notiuni de anatomia reproducerii,te lasi stapanita de panica si rezultatul e sa nu mai sti nici ce sa crezi nici ce sa faci,plus ca te pui in situatia asta penibila in fata noastra.
Ok,te-am certat,acum asculta.
E IMPOSIBIL sa ramai insarcinata in conditiile descrise de tine,algoritmul si ideile ingrijoratoare care te bantuie sunt doar lipsa de educatie sexuala,o sarcina nu apare atat de usor,nu prin haine si nu fara contact sexual!
Femei absolut sanatoase,in perioada lor fertila,cu un contact sexual normal si neprotejat,cu ejaculare in interiorul vaginului,nu reusesc din prima sa ramana insarcinate,trebuie sa insiste luni intregi,poate mai mult de un an!
Faptul ca tie iti intarzie ciclul acum,are o alta cauza,nu sunt spermatozoizii iubitului tau de vina.
E posibil sa fi racit(raceala la ovare duce la destule boli,toate cu prim simptom,intarzierea ciclului),e posibil sa ai o mica dereglare hormonala daca te-ai obosit fizic sau intelectual,daca te-ai stresat(si exact asta faci acum,te stresezi cu gandurile tale despre o sarcina fantastica),daca ai facut un tratament cu antibiotice,daca ti-ai schimbat obiceiurile alimentare sau ai tinut o dieta,etc!
Vezi,deci,ca motivele pot fi destule, un lucru poti fi sigura, insarcinata nu esti sub nici o forma si, un lucru trebuie sa stii, orice intarziere a ciclului care depaseste 10 zile,necesita o vizita la medicul ginecolog.
Discuta cu mama ta si hotarati impreuna sa faceti lucrul asta,orice simptom e un semn ca organismul tau nu functioneaza fiziologic,si luata din timp,orice boala poate fi prevenita si vindecata,inainte sa se instaleze.
In afara lipsei tale de informare,ai doar o problema mica,asa ca,mergi la medic, nu o lasa sa se transforme intr-o problema mare sau de nerezolvat.
Si, iti repet, insarcinata nu esti si nu ai cum sa fii.
Acum, stii.
Si nu te mai juca cu focul!
Teoretic e imposibil. Stai linistita. Ceea ce faceti voi se cheama petting. Ai grija, poti ramane insarcinata si din joaca, in cazul in care sperma lui atinge intamplator vaginul tau. Fiti prudenti!
Ce-ti mai place tie shaorma.ce-i asa greu sa te informezi cap coada? pe TPU nu vei gasi toate raspunsurile pe care le cauti!
Cred ca este o gluma..nu? ori esti prea micuta de ai postat o asemenea intrebare, nu poti ramane insarcinata atat timp cat el nu a eliberat ceva in cutiuta ta..si prin chilotel nu patrunde nimic, dar cred ca sunteti minori si de aceeea nu realizati...
Ai grija de tine si o zi frumoasa sa ai
Dacă contactul în sine nu a avut loc, atunci e IMPOSIBIL să ramai insarcinată. Totuși, fiți prudenți.
Wtf? Nu pot sa cred. Eu cred ca maine ai sa nasti! Am auzit... unele femei au ramas insarcinate in tramvai, era aglomerat si cand un barbar a vrut sa coboare a atins vreo 5-6 femei cu "blugii" si instantaneu,pe loc gemeni la fiecare in parte,e foatre dificil,sa fugi de aglomeratie! Un al caz,un biat scutura blugi pe geam, si i-a sarit din pantalon fix pe poseta une-i fete, s-a tarat spermatosoidul pina n-a mai putut, si ce sa vezi? a innebunit fata cand a facut testul de sarcina, tripleti nu alta!
De acord o sa rad toata ziua de la raspunsul tau. Asa le trebuie copiilor tampiti care isi incep viata sexuala la 13-14 ani.
S-a scapat pe el si asa s-a suit in chiloti peste tine, nu-i asa? era si normal, baiatul e pudic si nu a vrut sa se expuna dezbracat in fata ta.
Doamne cum dnz va incepeti viata sexuala si puneti asemenea intrebari, chiar in halul asa sa nu sti si cel mai tampit lucru... informeaza-te si tu citeste lucrurile esentiale. nu trebuie sa stii tot dar totusi nu poti sa iti incepi viata sexuala si sa nu sti chestile astea. Vai de capul vostru, vai de capul carora ca tine .
De fapt un copil ce concepe atunci cand ambii parteneri ejaculeaza impreuna adica trebuia ca penisul sa fi patruns in vagin astfel incat sperma sa fi patruns in uter deci nu este nici un fel de problema stai calma :*