| IrinaBiancaDulce a întrebat:

Am si eu o intrebare problematica : incerc sa-mi gasesc un iubit dar de cate ori iesim sau suntem in clasa nu se uita nimeni la mine si niciun baiat nu pare a fii interesat de mine :( mentionez ca nu sunt urata si nici grasa inalta doar. cate va poze le gasiti aici ca sa va faceti o idee despre mine http://www.lipiciosii.ro/? id=88229 premiez raspunsurile care ajuta si va rog din suflet fara raspunsuri inutile sau jignitoare :( nu imi frangeti inimioara

Răspuns Câştigător
| DanutSsZza a răspuns:

Nu pari a fi asa inalta, esti frumoasa, numa bine facuta la 14 ani, dar din caracterul tau sa vede ca nu cam stii sa te apropii de baieti. Baga-te cu ei in vorba, cere-le id'uri de mess, vb cu ei peste tot ...mess, tell, oriunde, nu conteaza. Doar baga-te in vorba ca ei, si stai mai pe langa ei. Daca vad si ei ca esti interesata de baieti poate iti va cere vreunul prietenia. Sper ca te-am ajutat! Funda?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pana iti va sosi un prieten adevarat mai ai de asteptat ani buni, si nu e necesar sa cauti ca soseste la momentul oportun.

| DarQueen a răspuns:

Ştii cum zic eu? Daor aşteaptă...ce e al tău, e pus deoparte.
În plus, dragostea vine când te aştepţi mai puţin.
Baftă.

| Yaguar a răspuns:

Nu este chiar potrivit sa spui iubit mai bine spune prieten.
Esti frumusica si problema nu ar fi in infatisare dar in caracterul tau.
Dupa intrebare se vede ca nu te pretuesti si nu te respecti deloc, trebuie sa te respecti mai mult si atunci si cei din jur te vor respecta.

| IrinaBiancaDulce explică:

Multumesc mult tuturor pentru aceste raspunsuri. mi-au fost cu adevarat de ajutor.simteam nevoia sa aud un sfat si de cealalta parte a mintii mele ( de la alte persoane adica) multumesc mult inca o data funda pentru DanutsSza si folositor pentru toti tongue

| lovevampire18 a răspuns:

Asteapta ca doar nu mori sti e ghear bine sa nu ai un iubit ca nu te bat la cap pe unde ai umblat cu cine si mai multe.Eu fac imediat 14 si nu am mai avut un prieten din iarna da nu mor si mi-a mai cerut baieti prietenia dar chiar nu vroiam o relatzie pentru ca ma simt mai bine asa.ASTEAPTA ca iti va veni si tie randul.

| ShadowSKQ90 a răspuns:

Poti sa fii si "MISS" conteaza si felul in care te porti cu ei

| ArianaDwen a răspuns:

Uite m-am si am vazut cum arati Super si pari foarte draguta! Poate e ceva in neregula cu caracterul:poate esti prea indrazneata sau prea cuminte! Cand vezi ca un baiat te tachineaza sau te complimenteaza,rade cu tine,inseamna ca oportunitatea iti face cu ochiul, daca tot te tachineaza etc. stai si incearca sa nu pari impresionata sau ceva, daca nu ii raspunzi la vorbe, sigur va ceda si iti va cere nr. de telefon sau Id-ul! Sper ca te-am ajutat! Dar daca vrei si alte sfaturi trimite-mi mesaj privat...Dar nu forta dragoste, totusi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpa nu trebuie sa iti pui` poze pe site`uri matrimonialewinking. cum zicea Copilul92Ucis2011 doar asteapta. si nu mai fii asa disperata ca altele au prieten si u n`aiwinking. Apoi uite eu am 14 ani si nu am prieten ASTA E, asa eram si eu inainte dar acum mi-a cam trecut. acum sincer nu mai imi pasa big grin. Asa ca lasa'le frate pe alea care se dau cu o tona de fond de ten cu rimel si altele doar ca sa para frumoasebatting eyelashes. Si ai sa vezi ca e mai bine sa fii natura decat ca sa arati la 20 ani ca la 40batting eyelashes.
Va venii si randul tau :*!
Bafta big hug

| mariaambrus a răspuns:

Eu chiar cred ca ar trebui sa te asculti mai mult pe tine insuti sa aflii cine esticu adevarat. baietii vor veni de la sinekissnu trebuie sa-ti faci griji arata-le ca estispeciala si vei fii apreciatalove struck sper ca te-am ajutata:*