USD = United States Dollar ($)
Rezolutia pe care o au fisierele nu este suportata de catre monitor, fie pentru ca 800x600 este de format 4:3 iar tv-ul are 16:9 strict, fie... din o groaza de alte motive (oricat le explic, nu o sa intelegi)
Ce monitor este? este hd? Daca nu este atunci inseamna ca filmele sunt de rezolutia 800x600 si de aia nu sunt acceptate. Trebuie sa fie undeva pe la sau sub rezolutia de 600.
Daca daca este hd atunci nu vad de ce nu ar merge. Incearca sa bagi mai multe formate de filme ca sa vezi care dintre ele iti merg
Deci, nu stiu exact care-i problema ta, dar dupa mine ma gandesc la urmatoarele posibilitati:
Filmele sunt in format Full-HD sau simplu HD Ready (. mkv) si televizorul nu suporta formatul respectiv, sau este in format. avi dar o rezolutie mare, sau prea mica de 800x600. Sau pur si simplu suporta doar unele formate ale filmului respectiv, eu stiu. mpeg sau. wmv sau. mp4
Sigur LCD-ul nu citeste filme, nici videoclipuri...probabil doar poze si muzica(asa e al meu)...vizioneaza-le prin intermediul unui DVD