| Sshell a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Sa zicem ca sunteti prieteni buni cu o fata, insa aceasta nu are sentimete mai mult decat de prietenie, insa tu ca barbat ai si ai vrea mai mult.

Vi s-a intamplat ca daca schimbati placa cu ea, sa se indragosteasca de voi?
In sensul ca devii mai rautacios, ca ii raspunzi greu si te faci ca nu o auzi, ca nu o vezi, nu ii mai dai atentie, poate esti rautacios(un pic, nu foarte) in unele situatii cu ea, etc, mereu dai atentie mai mare oricaror persoane din grup dar ei nu, si pari ca esti suparat pe ea si ca nu o mai suferi. Daca ii vorbesti cand te intreaba cate ceva, o faci in sila, etc. Chestii de genul toxice, care desi unele fete zic ca nu le atrag, din ce am observat eu, exact de astea sunt atrase. Cand nu mai esti asa disponibil cu ea la orice.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| anonim3248 a răspuns:

Pentru aia tu nu ești mai mult decât un prieten cu care vorbește.

| dullcat a răspuns:

Buna.E cam dificil de zis.Din ce am auzit/vazut eu pe la altii, odata intrat in friendzone acolo ramai.Dar e foarte posibil ca la tine sa fie diferit. Totusi, eu ti-as sugera sa nu te incurci cu astfel de fete care vor iubiti cu comportament toxic deorece vei pierde mult din toate partile. Fetele acestea au nevoie de psiholog.

| Eireann a răspuns:

Eu in locul ei te-as lasa in secunda 2, nu am timp si dispozitie sa sufer toanele tuturor frustratilor.
Ori accepti ca fata nu te vrea decat ca prieten si te comporti ca atare, ori spui ca nu te intereseaza decat daca exista posibilitatea sa de relatie si daca nu te retragi. Varianta in care tu te comporti ca un dobitoc cu ea si ea brusc se gandeste "Asta e bun de iubit!" nu exista.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Dacă o consideri exact ca orice altă fată înseamnă că nu o iubești.
Personal, gesturile astea sunt de " băiețaș" nu de " bărbat ", logic că atragi " fetițe ", o femeie în toată regula deja nu este impresionată de aceste " joculețe " vrea ceva stabil și serios.
Dar, te înțeleg este logic să ai ego-ul rănit din cauza unui simplu refuz, învață ideea că nu toată lumea este obligată să te placă, mai ales dacă nu există atracție fizica și pur și simplu personalitatea ta nu o atrage, faptul că nu aveți subiecte și interese comune, devine doar ciudat.

| Sistemulxxl a răspuns:

Am avut eu asa ceva si m-am cuplat cu sora ei.

| luxlux2488 a răspuns:

Nu exista prietenie intre o fata si un baiat. Unul tot timpul vrea ceva mai mult. Eu zic sa pui cicanul pe ea si vezi dupa aceea happy

| Sofer a răspuns:

Sunt fete și fete.