| micky19 a întrebat:

Am si eu o intrebare si as dori si raspunsuri de fete si de baieti. Astazi eu cu prietenul meu ne sarbatoream ziua noastra si am zis ca hai sa mergem prin parc si am mai mers si cu niste prieteni si la un moment dat s-a iscat o mica ciondaneala unde eu am ridicat putin tonul iar prietenul meu s-a enervat foarte tare si a zis ca pleca acasa si eu i-am zis ca daca pleca sa ma uite. ori eu ori pleca acasa si a preferat sa plece acasa. I-am zis ca eu nu il mai caut ca m-am injosit de prea multe ori si ca la fiecare cearta eu am cedat mereu si m-am saturat sa ma tot duc dupa el, iar el la randu lui a zis ca ce el e mai fraier ca sa ma caute... Cam pe scurt asta ar fi povestea. aa am uitat sa zic ca azi sarbatoream 3 ani si 7 luni. daca a-ti fi in locul meu, voi ce a-ti face?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca v-ati certat dintr-un asemenea motiv, stau si ma intreb cum ati reusit sa fiti impreuna 3 ani si 7 luni! Motivul este cel putin copilaresc, pentru asa ceva se cearta doi copii de 10 ani si voi cred ca ati depasit varsta asta.
Acum, dupa ce te vei calma, incearca sa stati putin de vorba.Ca ai ridicat tonul nu este grav,se poate intampla oricui,dar ca imediat ai apelat la ori-ori, nu a fost bine.L-ai cam inghesuit la colt de ring si el, a reactionat urat.Asteapta cateva zile din moment ce mereu tu ai facut primul pas spre impacare, dar daca vezi ca trece saptamana, cauta-l si dicutati pentru ca riscati sa va despartiti dintr-o prostie.Cred ca aveti foarte multe lucruri care va leaga si multe amintiri dragi, altfel nu ati fi putut fi atat timp impreuna.Sa incerci sa aduci la ratiune omul iubit nu inseamna ca te umilesti,ca cedezi, ci pur si simplu, ca nu vrei ca relatia sa se termine.
Daca tu crezi ca pentru o cearta copilareasca merita sa arunci 3 ani si 7 luni din viata ta, atunci nu-l mai cauta.Doar ca eu cred ca nu merita...
Si un sfat: cand mai aveti aniversari doar ale voastre, cautati sa fiti doar voi doi.
Mult noroc, indiferent ce decizi!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| georgiana_1403 a răspuns:

Asteapta sa vezi ce face si el. cum ai zis si tu ca mereu tu ai facut primul pas spre impacare. s-a invatat asa si poate si acum astepta sa faci tot tu primul pas. daca el tot nu vine la tine vorbeste cu el si intreaba-l daca chiar isi doreste aceasta relatie din moment ce nu face prea multe sa o pastreze. multa bafta si sa fi iubita

| ana25 a răspuns:

Ia o foaie imparte o in 2 coloane - avantaje si dezavantaje daca voi continua relatia.Vezi ce prdomina mai mult. Si lasa l sa te caute. Daca te vrea, te cauta el, daca nu...nu are rost sa insisti.

| ecaterina_2353 a răspuns:

Eu cred ca dragostea invinge intoteauna asa ca earta si traestetii viata daca il iubescii cuu adevarat,