Cred ca ar trebui sa se duca repede la un medic... sa o controleze, e posibil sa fie doar pentru o perioada o durere, dar mai bine si mai inteligent ar fi sa nu asculte de nimeni si sa dea fuguta la doctor sper ca te-am ajutat. fundita?
Avand in vedere ca sanii la o fata sunt foarte sensibili la fel cum e la baieti " jucaria " logic ca s-a invinetit, ar fi bine daca are rana sa dea cu spirt si sa lase asa, alta ceva nu are ce sa pateasca, doar prietenul ei nu e caine.
Da, se poate intampla ceva grav, ca de exemplu sa faca un hematom care sa se organizeze sau o mastita. In ambele cazuri, poate avea nevoie de interventie chirurgicala. Este cazul sa mearga la serviciul de urgenta pentru o consultatie si, eventual, tratament.
Avand in vedere ca prietenul ei poate sa fie turbat, ai grija sa nu turbeze si ea sa te muste ca poti devenii moroi. Ca masura de precautie sa-i puna botnita si ea sa poarte sutien si chiloti de tabla.
Dar ce rasa e prietenul prietenei tale? Sau el nu a mai vazut tate in viata lui?
Ce animal sa moara mamaaa antitetanusul e singura sansa pentru vecina ta :-| ce-o fi zis baiatu" tzateee " ma bufneste rasu numai cand mi-l imaginez
Da` cat de hain e prietenul ei? Doamne, ce om.
Clar ca i se poate intampla ceva grav, trebuie sa mearga de urgenta la medic, pentru ca daca e mai din timp cu atat mai bine. Isi poate face simtita prezenta un nodul care mai tarziu, fiind netrat, poate duce la cancer mamar.
Daca Brigaela spune ca exista aceste riscuri serios ca turbatului asta care a confundat ţâţele cu sarmalele ii trebuie o botniţa.
Mutubal întreabă: