| Smile_4796 a întrebat:

Am si eu o intrebare si sper sa nu va bateti joc...am sutien normal si ma intrep daca as putea sa ii fac ceva sa para cu push up pentru ca imi e rusine sa ii cer mamei mele un sutien cu push up..deaorece ar intreba de ce imi trebuie si nu asti ce sa ii spun. vreau si eu unul sail port la bluze mai decoltate va rog asjuaima dau funda!

Răspuns Câştigător
| anestiuta a răspuns:

Stai calma, nu cred ca este normal sa isi bata joc cineva de tine avand in vedere ca intrebare este destul de normala. Nu trebuie sa ii zici mamei ca sutienul pe care vrei sa il cumperi este cu push up. Ii poti spune ca cel pe care il ai acum te strange sau te zgarie si ca ai citit ca un sutien care nu iti vine bine poate sa iti faca rau( sanii au de suferit, se lasa). Sutienurile cu push up sunt usor de recunoscut dupa pernitele moi din ele, deci nu trebuie sa ceri ceva anume. Te duci si il cumperi, il probezi inainte.
Alta varianta ar fi sa cauti pernite de push up sa le bagi in sutienul tau... dar sincer nu va merge pentru ca va fi incomod si s-ar putea sa iti cada (ughhhh...).
Stiu ca varsta este dificila, colegele cu sani mai mari se lauda ca au ce sa arate si tot asa, si totusi iti sugerez sa nu te simti complexata de asta. Cu cat porti mai putin timp sutien, cu atat sanii tai vor fi mai tari si mai fermi. Si vor creste frumos. Stiu asta si de la mine si de la mama si de la alte 2 colege. Ai grija de tine! Sper sa reusesti sa obtii ceea ce iti doresti!

3 răspunsuri:
| MrsBrunetzyka a răspuns:

Nu ai ce sa ii faci pentru a parea cu push up... Si nici nu e foarte bun, deoarece iti ridica sanii foarte mult, iar cand nu il mai porti, sanii stau normal iar acest lucru duce la lasarea lor, in timp! Si stiu... nu o sa te intereseze, fiindca si eu sunt adolescenta si acum nu imi pasa cu toate ca stiu ce se poate intampla. Si mie imi place sa port decolteuri dar nu mereu, dupa aceea vei fi considerata "usoara" si ca te expui prea mult.

uite un sfat : pune tu banut cu banut, opresteti 1 - 2 lei pe zi, sau cati ai tu, si cand strangi suma necesara, cumparati tu unul, fara sa stie mama ta!

| NeimaginabilA a răspuns:

Ma arde sa-mi bat joc de tine, simcer, ma scarbesti.
La asta-ti sta mintea, sa arata cat mai sexy, sa exciti baietii cat mai mult, sa fii cat mai mult in centrul atentiei.
Maicata nu te va intreba de ce-ti trebuie pentru ca va stii de ce din momentul in care intrebi, daca-ti cumperi unul pe asculs mama tot i-si va da seama cand ti-l pui in ghiozdan.
Sutienul este facut pentru sanii cu marimile medii la mari.
Inainte sa faci prostii intreaba-te
De ce-ti trebuie un pushup?
Ce castigi daca-ti cumperi un pushup?
Chiar vrei sa fii in centrul atentiei a procilor si invidioaselor?

| TrolI a răspuns:

Pune-ti hartie igienica, doi iepuri dintr-o lovitura, are aparente de push-up, plus ai rezerve pe cand "ai nevoie".