| vali_6207 a întrebat:

sunt cu prietena mea de 5 luni si acum lucrurile incep sa scartie, de fapt ne-am certat, eu tin mult la ea dar ea se supara tot timpul, am observat ca e foarte geloasa in ultimul timp desi nu are motive pentru ca mie nici macar nu imi trece prin cap sa o insel, imi place mult de ea si as vrea un sfat de la fete sa imi zic cu ce gresesc sau ce as putea face, Ps. eu sunt mai glumet, poate din cauza asta!? mersi, cceauwinking

Răspuns Câştigător
| maiabia1995 a răspuns:

Mie imi plac baieti mai amuzanti si mai deschisi sa pot vorbi orice cu ei. Nu e un "defect" sa fi amuzant. E geloasa din cauza ca te iubeste foarte mult si ii e frica sa nu te piarda, petreceti mult timp cu ea, fa-i complimente, spune-i ca o iubesti, oferai un cadou, invit-o la un film, la un suc, de ziua femei poti sa o duci la un restaurant... Succes!

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic sa nu renunti, daca exista potential si dragoste.Nu fugi de certuri si probleme ca n-o sa gasesti vreo relatie fara ele!
Poate ca ea simte nevoia sa ii arati ca ti la ea cu adevarat, alint-o, sun-o, spune-i mereu ca ti-e dor de ea in asa fel incat sa se simta iubita si sa iasa din carapacea ei!
Multa dragoste si rabdare iti doresc!

| GogosikaInfuriata a răspuns:

Tot ce-i posibil :d si fostul meu pr cel cu care am stat 3 ani era la fel ca uwinking f.glumet si nu oricum laughing in marea lui curiozitate de a vedea pana unde pot merge unele fete, si cat se pot injosi, nu facea orice fel de glume, intelegi? laughing Faza buna e ca imi spunea de fiecare data, si asa am ajuns sa am incredere in el, a mai existat si cate o gelozie, dar de fiecare data a stiut sa ma tempereze :X ce vorbe frumoase imi spunea :X:X si ma alinta imi spunea ca "eu am zuzuletzul meu si nu mi-l las pentru nimic in lume nici pentru Pamela" laughing faza e ca nu ma mintea, dar aceste lucruri le simtea cand aveam un an-un an si ceva :d Parerea mea este sa incerci sa-i vb frumos de fiecare data cand e geloasa si sa o iei in brate sau eu stiu sa faci ce stii ca-i place ei mai multwinking De multe ori o vorba buna face cat o mie de faptewinking Incearca sa-i spui ca esti mai glumet de felul tau, lasa-te descoperit, poarta-te cu alte fete cum te poti de obicei chiar si in preajma ei, sa vada ca nu ai nimic de ascuns, ba chiar spune-i lucrul asta happy Bafta si tie si mersi de Sfatwinking :*

| want2bMajestic a răspuns:

Nu ma consider fata, dar o sa iti rasp la intrebarea ta. si mie mi s. a intamplat o asemenea faza, doar ca la mine au inceput sa scartaie lucrurile dintr. a 6 luna. it total am stat cu ea 9 luni dar a fost un calvar. trebuie sa stii cand sa te retragi.gaseste.ti o alta fata pentru ca orice este la mijloc...nu mai functioneaza...

| alina_3473 a răspuns:

Poate s-a saturat de tine si nu stie cum sa faca sa se certe cu tine sau mai rau poate ii place de altcineva. Daca continua asa inseamna ca nu va potriviti si cel mai bine ar fi sa va despartiti inseamna ca nu perechea ta. gaseste pe cineva care e la fel ca tine

| vali_6207 explică:

Am vorbit cu ea si i-am spus cat de mult tin la ea si ca ea e singura persoana din viata mea si nu ca nu am ochii numai pentru ea si intr-un final dupa vreo 2 ore de vorbit si cateva mesaje ne-am impacat. mersi mult pentru raspunsuri

| Danny_2491 a răspuns:

De fapt, e genul de fata care sunt si eu. Eu tot sunt foarte geloasa, ma supar de la niste lucruri marunte pe prietenul meu, insa asta fiind ca mie teama sa nu-l pierd sh poate ca reau sa-l tin departe de altcineva. Invirteste-te mai mult prin prejurul ei si nu-i da motive sa fie geloasa

de ce nu o intrebi pe ea ce se intimpla cu dinsa in ultima vreme. poate a auit ceva vorbe care nu iau placut, poate a mintito cineva in ceea ce te priveste. vorbeste cu ea ca doi oameni maturi. bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca spui ca esti cam glumet, poate o supara unele glume ale tale. Nu stiu. Incearca sa glumesti mai putin in preajma ei si arata-i prin diferite gesturi ca o iubesti.

| beastgirl a răspuns:

Pai daca esti glumet, abtine-te un pic! Eu tot sunt prea glumeata si am multe probleme in privinta cu asta, daca zici ca incepe sa rugineasca si ca e geloasa, atunci nu prea glumi, ea seama la vorbe si actiuni!

| gabitza_5735 a răspuns:

Si in relatia mea tot la fel se intampla.cred ca ar tebui sa ii arati cat o iubesti, altfel nu vad cum ai putea sa o convingi.