Zici ca e frumoasa, hmmm? Daca e frumoasa=>e probabil sa fie populara=>nu are cum sa fie decat o fata superficiala, care e impreuna cu baieti doar pentru aspectul lor.Ori ma insel si tu ai facut ceva care a deranjat-o.Si asta e foarte posibil.Ori, a stat cu tine de proba, sa vada daca poate sa fie impreuna cu tine...si daca a facut asta => din nou ca e superficiala sau a vrut sa fie cu tine doar ca sa uite alt baiat.Imi pare rau dar nu o mai poti cuceri decat daca te place cu adevarat, ii e mila de tine, sau, pur si simplu din lipsa de iubit.De una din aceste variante nu poti sa iti dai seama decat tu.Intreab-o daca vrea sa fiti din nou impreuna. Daca zice nu, inseamna ca nu e asa superficiala si ca ii pasa de sentimentele tale.
Poate a trecut printr-o despartire recenta si nu era pregatita pentru alta relatite dar lupta pentru ea, nu o lasa sa iti scape printre degete fa asta sa o recastigi eu zic ca e cel mai bine cand nu vrei sa pierzi pe cineva...iti doresc multa bafta
Poate ai facut tu ceva gresit, sau poate a auzit ceva despre tine sau poartepur si simplu si-a gasit pe altcineva
Nu a găsit pe nimeni. Si nici măcar nu am vorbit cu altcineva despre asta... Si chiar nu o înţeleg.
Ceva s-a intamplat...da cand ai intrebato de ce nu mai vrea ce ti-a zis?
Daca era din clasa cu tine e riscul ca daca un coleg afla va rade... asa vor face si ceilalti deci nu e bine sa ai relatii in clasa pana in clasele 10-12 sau facultate. sper ca te ajut. dar fete sunt destule adica sunt vreo 7 la 1 barbat in lumea asta si oricum daca esti de gashk si nu esti marlan o sa te placa fete si mai frumoase. ideea e sa astepti si sa ramaneti prieteni buni pana terminati scoala
Daca acea fata nu te mai place inseamna ca are un motiv anume, ori a observat ceva, ori tu ai spus ceva gresit cuiva iar ea a aflat sau pur si simplu se plictiseste repede intr-o relatie, daca vrei sa te impaci din nou cu ea mai bine vezi daca ea a tinut la tine, fa-o un pic geloasa si fi putin nepasator, apoi zii sa va intalniti dupa cateva zile ca vrei sa-i spui ceva important, vezi cum reactioneaza daca accepta inseamna ca tine si ea la tine, daca nu - fete sunt destule!
Din punctul meu de vedere ar trebui sa incerci savorbesti cu ea si sa afli de la ea de ce v-ati despartit.
Poate ca ea a acut de la inceput pe altcineva si a facut asta sa profite de tine.
Sper ca te-am ajutat. BAFTA
Problema e ca am vorbit cu ea si a spus ca nu vrea sa poarte această discuţie cu mine. Dar nu mi-a dat niciun motiv. Si nici nu mai vrea sa vorbească cu mine acum. Si ştiu ca tine la mine de la prietena ei foarte bună, care a zis ca nu ştie ce a păţit de s-a despărţit de mine, si ca se poartă foarte egoist în ultima vreme.