Cand e vorba de barbati ai spus totul. Intotdeauna cauta la tinerete distractie, petreceri etc, dar dupa o anumita perioada de timp nu mai vor asta. Intotdeauna fata aceea petrecareata nu va ramane alaturi el, barbatii cauta fete cuminti. Niciodata un tip de genu nu e va insura cu o fata careia-i place bautura, sexul si altele. Pentru etapa a doua a vietii lor cauta altceva.
In cazul meu sunt fata ma integrez in a 2 a varianta ca partener as prefera un tip romantic fara sex fara bautura sa imi ia cadouri... nu neaparat sa arate bine nu asta e important
Da,baietii,marea majoritate, o vor alege pe ultima.De ce? Pentru ca baietii sunt la varsta la care cauta sexul fara complicatii,facand sex ei se simt ca au devenit cineva si ce grozavi sunt ei.Da,o vor alege pe ultima,numai ca n-o vor pastra pentru mult timp-si pentru ca ea este usuratica si va dori sa umble si cu altii si pentru ca se vor satura de ea.A doua la rand este fata careia ii place distractia si o vor prefera fiindca pot iesi cu ea fara sa se faca de ras,se vor distra,nu-i va toca la cap cu telefoane si intalniri-din moment ce prefera sa-si umple timpul cu filme si net-si au si speranta ca,poate, vor reusi la un moment dat sa si faca sex cu ea, daca tot ii place distractia si nu-i o incuiata.Si vine ultima la rand, fata cea cuminte.De ea nici nu indraznesc sa se apropie, fiind inteligenta o sa-i lipeasca de zid cu doua cuvinte, le e frica de ea.Cu ea nu exista nici o sansa de sex, ea se va darui numai unui baiat deosebit care o iubeste si o merita.Cu alte cuvinte,draga mea, la varsta asta, moneda de schimb e sexul.Si pierd cele care il practica asiduu...Sigur tu ai inteles.Bafta si nu te amari cand nu merita! Pup.
Micuto, nu ce am alege noi conteaza, ci ca tu sa evoluezi semnificativ cultural, emotional si spiritual, incat sa te remarce oricine si sa nu iti mai faci astfel de probleme! Citeste, mergi la spectacole, expozitii, asculta muzica buna si rezultatele nu vor intarzia sa apara! SuccessE!
Citind intrebarea ta mi-am dat seama ca sunt diferit...ma simt ca si un ciudat...hmm ce bine ca suntem mai multi.Te bagi si tu?!?
Depinde si de baiat, sunt multi care vor o relatie mai serioasa deci ei aleg pe ce'a cuminte , altii vor doar sex asa ca o aleg pe ce'a pentru. sex, aici depinde si ce vrea baiatul.
Hmmmmm, oscilez intre prima varianta si a doua, dar cred ca o prefer pe a 2-a pentru ca am si mie imi place sa-mi petrec timpul asa, ca ea
DedeeAndreea întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă: