| roxanikaa a întrebat:

Am si eu o intrebare va rog dati-mi cateva raspunsuri va rog multumesk: nu inteleg dc nu imi vine menstruatia am toate semnele pe care le am inainte de am veni dar se termina luna si nu mai mi-a venit am avut contacte sexule dar nu a lasat in mine nici odata. dc imi intarzie atat? mi-e frica am facut un test si mi-a iesit negativ am 10 zile de cand mi-a intarziat. oare dc? multumesk

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cand ai facut testul. Ca sa fii sigura ca rezultatul testului e concludent, trebuie sa-l faci din urina de dimineata, la minim 21 de zile de la ultimul contact sexual neprotejat.
Nu stiu de ce mai intrebi aici in loc sa mergi la ginecolog. La 10 zile de intarziere, e nevoie neparat de control ginecologic. Fiindca daca nu esti insarcinata, inseamna ca ai un dezechilibru hormonal destul de serios si trebuie sa-i afli cauza.
Prin urmare, maine dimineata repeta testul din urina de dimineata si NEAPARAT, indiferent de rezultat, du-te la ginecolog. Este foarte foarte important.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Metoda de contraceptie folosita de voi nu este una tocmai sigura... degeaba zici tu ca nu a lasat in tine dar actul sexual s-a consumat si spermatozoizi pot fi eliminati si inaintea ejacularii... eu zic sa repeti testul de sarcina dimineata la prima urina, si daca tot negativ e atunci e cazul sa mergi la ginecolog ca mai mult ca sigur ca este o dereglare hormonala... incearca sa schimbi la metoda de contraceptie... folositi prezervativul sau daca ai mai mult de 18 ani ai putea incerca anticonceptionalele... simptomele premenstruale se pot confunda usor cu cele unei sarcini tocmai pentru ca sunt foarte asemanatoare... oricum un consult ginecologic nu ar strica, ai putea cere sfaturi pentru o contraceptie corecta si sigura... multa sanatate

| canarita a răspuns:

Repeta testul, faptul ca nu se termina in tine nu inseamna ca te protejezi de sarcina, in timpul actului sexual, el are scurgeri minore care...sunt periculoase, repeta testul la interval de 5 zile de vreo 3 ori

| gfdessjtyrd76 a răspuns:

Daca ti-ai facut un test de sarcina si tia iesit negativ inseamna ca nu esti insarcinata(testele au 99 % certitudine) dar pentru. linistea ta poti sa mai faci unul dimineata la prima urina e cel mai bine dar daca nu si in timpul zilei dar sa fie trecut 3 ore de la ultima urina.medicul ginecolog zice ca e normal sa iti intarzie 15 zile( iti poate intarzia din mai multe motive cum ar fi:schimbul de clima, inceperea unei cure de slabire, raceala etc)eu zic sa mai astepti vreo 5 zile si daca testul de sarcina e tot negativ si inca nu tia venit menstruatia atunci sa te duci la medic sa iti dea sa faci analizele din care iti spun ei daca ai vreo infectie sau altceva dar cel mai probabil poate fi o infectie usoara pe care o avem toate femeile din cana in cand. BAFTA si sa ne anunti ce ai facut.

| sufletel13 a răspuns:

Pai nu trebuie sa te stresezi..parerea mea e ca autosugestia e foarte puternica si din cauza stresului iti intarzie mi s-a intamplat si mie cand is stresata imi inatrzie destul de mult...asa ca stai linistita si daca nu ai simptome nu fi ingrijorata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa fii insarcinata pot sa fii racita, asa ca nu te ingrijora nu este foarte grav dar ai si u mai multa grija de tine happy