| princesyta a întrebat:

Am si eu o intrebare crying va rog din suflet sad se mai poate face avort la 18 saptamani (3 luni jumatate) sad si unde se poate face ce oras sadsi daca stiti cumva vreun numar de telefon sad multumescsadastept raspunsuri

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu se mai poate face avort nicaieri in lume. La 18 saptamani ai minim 4 luni si jumatate, care 3 luni? Au fost copilasi care s-au nascut la 20 de saptamani si au supravietuit.

| psiholoaga a răspuns:

La noi e legal pana in 10 saptamani. In rest, doar daca viata mamei este in pericol. Tu esti deja in trimestrul II acum; poate ar fi bine sa te gandesti la a-l da spre adoptie daca nu ti-l doresti, pentru avort este tarziu.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Te-ai gandit prea tarziu la varianta asta, incearca la toate cabinetele private, la spital, dar nu cred ca isi risca nimeni cariera pentru asa ceva, in primul rand este si viata ta in pericol. Ce vina are sufletelul ala mic, ca tu nu ai folosit contraceptive? la 18 saptamani(4 luni si jumatate) copilul este deja format, incepe sa se miste in burtica.

| Cryssy a răspuns:

Draga mea, la 18 saptamani sarcina este destul de avansata si nu iti recomand sa faci avort, pentru ca este riscant. Ar fi trebuit sa te gandesti mai de mult ca nu ti-ai dori un copil. Pa-pa. pupici. :*:*:*

| albastrel a răspuns:

E un sufletel..de ce vrei sa il omori?

| Swabia a răspuns:

Tinand cont ca suntem in Romania cu o suma frumosica se rezolva tot...eu mai stiu o persoana care a facut de curand avort...si avea cam aproappe 4 luni! Dar nu iti recomand sa faci...si-a revenit foarte greu.atat fizic cat si psihic! Eu nu te condamn...vei avea tu motive de vrei sa faci avort... dar gandeste bine ca e in joc un suflet, un inger...caci asa sunt toti copii!
Dezmembrarea este cea mai folosita metoda cand copilul este prea mare ca sa fie "supt" prin avortul prin aspiratie.
Copilul este sfartecat in pantece si scos afara bucata cu bucata in timp ce este inca viu.
Iti postez un link...citeste si uita`te la fotografii. poate te va face sa renunti la avort!

http://www.provitacraiova.ro/copii%20avortati/index.html

Răspuns utilizator avertizat
| eni a răspuns:

Prea tarziu draga.Nici sa nu te gandesti. Cel mult pana la 3 luni.Stai cam prost cu tabla inmultirii.Cati ani ai? of of...

| eni a răspuns:

La ginecologie1? Scuze, te cred ca esti distrusa n-as vrea sa fiu in pielea ta! Cum nu ti-ai dat seama pana acum? sarcina prezinta multe simptome.Sau pana acum te-a aburit tatal copilului? Daca nu sunt indiscreta cum o chema pe ginecolog? Nu te juca cu viata ta.Ai vazut pozele postate.De toata groaza!

| troxanici a răspuns:

Dar cum de ai obs atat de tarziu... Poate ar trebui sa vb cu prietenul tau sa vezi ce spune, si cu familia ta, poate chiar sa vrei sa-l pastrezi, cine stie, succes!

| kathessa a răspuns:

La Valea cu Plopi, in Prahova, este un preot care a facut o casa de copii, pentru copiii nedoriti. Cauta-l.
Si data viitoare casca bine ochii la ce faci. Nu esti in masura sa te joci cu viata cuiva...
Daca nu poti cumpara un prezervativ, e clar ca nu poti creste un copil. Sa-ti spun un secret: orice fapta are urmari!

| twidi a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=m1jfYBqSwx8&feature=related poate acest filmulet va trezeste la realitate, la 3 luni jumatate este deja crima...

| little_miss_sunshine a răspuns:

La 18 saptamani e mult prea tarziu si foarte riscant. oricum nu cred ca sunt medici care sa se implice in asa ceva, tinand cont ca in Romania doar pana la 14 saptamani se poate intrerupe sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai poti face avort e prea tarziu.
Mai bine l-ai da spre adoptie.

Sanatate.

Bybye

| princesyta explică:

Eni sincer nici eu n-am kalculatcryingasa mi s-a zis de la ginecologia I cj napoca de-acolo sad ca am 18 saptamana adica 3 luni jumatatesad sincer la cat sunt de distrusa nici nu am mai calculatcrying

| princesyta explică:

Am scris si p celelalte intrebari ale mele.va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre...si pentru ca ati incercat sa ma convingeti.nu stiu cum as putea vreodata sa va multumescsadnu stiu ce a fost in capul meu cu avortusadam acum un copilas d toata frumusetealove struck si sunt mandra d el(va multumesc din suflet

| krysty a răspuns:

Nu merge pentru ca bebelul e deja prea mare se face avort doar pana in 3 luni dar nu tyas indica sa faci asa ceva. mai bine consulta un ginecolog si vezi ce e de facut

| grasu a răspuns:

In bucuresti....sau timisoara une iti e mai aproapewinking