| rapidistarapid a întrebat:

Am si eu o intrebare va rog sa imi raspundeti am facut dragoste cu prietenul meu cand eram pe ciclu atunci am facut-o prima data, eram virgina. Nu stiu daca ma dezvirginat sau nu ca nu l-am lasat sa se apese ca daca apasa ma durea si nu a bagat-o mult. Mi-am facut dupa 2 saptamana un test de sarcina a iesit ca nu am ramas si dupa inca 1 saptamana jumate cam am mai facut inca un test si tot la fel, nu sunt. Dar nu stiu de ce nu imi vine ciclu sad sunt speriata pot patii ceva? Se poate bloca ceva daca am facut-o pe ciclu? Astept raspunsuri. Multumesc.

7 răspunsuri:
| Zodiac a răspuns:

Mergi la un medic ginecolog si explica-i ceea ce ai postat pe forum... el te va ajuta si iti va explica ceea ce nu sti acum.

Peace

| ShineMe a răspuns:

Mergi al ginecolog si vei afla. Dar ai sanse maricele ca dupa primul contact sexual sa se rupa himenul.Sunt cazuri in care himenul nu se rupe, fiind elastic. Dar normal dupa primul contact sexual cu penetrare se zice ca nu mai esti virgin/virgina

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Poţi avea o dereglare hormonală sau o infecţie. Mergi la medic.

| catthshshshs a răspuns:

Poate fi o simpla dereglare. Mie anul trecut mi-a intarziat 2 saptamani din cauza stresului din sesiune. Dar mai bine mergi la medic, el iti poate explica mai binewinking

| vykkusor a răspuns:

Exista posibilitatea ca tu sa fi ramas virgina, pentru ca unele fete nu se dezvirgineaza din prima oara.Cind ai pentru prima data relatii e si normal sa ai intirzieri a ciclului.nu-ti face griji, daca testul a iesit negativ inseamna ca e bine. Daca vezi ca in urmatoarele zile situatia nu se schimba mergi la ginecolog.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se blocheaza nimic, dar organismul o poate inregistra ac pe o agresiune si sa reactioneze prost. Mai repeta o data testul de sarcina (doar al doilea poate fi luat in considerare) si apoi du-te neaparat la ginecolog. Presupun ca in saptamanile care au urmat deflorarii ai fost deja la ginecolog, dar atunci nu stiai ca vei avea probleme la urmatoarea menstruatie. E bine sa mergi din nou la acelasi medic si sa-i prezinti problema ta.

| ffy a răspuns:

De dizvirginat cred ca s-a intamplat dar daca tu zici ca te durea si s-a oprit nu are ce sa se intample. Poate e panica asta a ta pentru ca tot pleaca de constiinta.Fii mai pozitiva