Eu zic altfel, de exemplu, verisoara mea arata destul de bine in comparatie cu prietenul ei (care din spusele tuturor fetelor care l-am vazut, sustin ca nu ar fi nici pe departe de nasul ei)
Am intrebat-o de ce l-a ales pe el si a zis, mai bine unul mai uratel si sa ma iubeasca decat altul dragut care sa isi bata joc de mine. Adevarul e ca baiatul are o situatie destul de buna, oricum sunt impreuna de mai bine de un an de zile...
Se combina cu ei deoarece le da bani sau o au mare (sti tu) asta e doar un inceput mai incolo poate le vedem si cu anunt publicitar cu ce tip de baieti vor, cu bani, masina, casa...
UNELE fete, la cat de bine arata, pe atat de prostutze pot fi. De obicei, cine se aseamana se aduna...
Insa mai exista si posibilitatea ca ele sa aprecieze la ei nu felul lor de a arata, ci faptul ca le iubesc cu adevarat sau pur si simplu vor sa fie ele "sefele" si, daca sunt si mai prostutze, cu unul frumos, destept nu prea le merge.
Cazuri si cazuri.
Hmmm interesant, eu cred ca fiecare are farmecul lui si gusturile nu se discuta ( se comenteaza ) oricum, fetele, romii si bmw urile au o legatura stransa daca tipa-i prostuta si tipul...si tipul ...are un bmw.
daca ea-i frumoasa si el naspa, na asta e, poate el se pricepe la cuvinte, poate e inteligent sau poate are un suflet bun( greu de crezut ca fetele se mai uita la asta dar nu le bag p toate in aceeasi oala ) nu stiu... poate-i tipa beata. zic si eu. sunt rautacioasa acum, scuze
dar s-au vazut si baieti frumosi cu fete uratele, nici eu nu inteleg, cred ca-i o chestiune de gusturi, atractie. repet, fiecare-i cu farmecul lui.
Treaba cu banii e cu dus si intors...asa am crezut si eu. dar de ceva vreme vad tot felul de tarani cu prietene frumoase. Ele casual sau elegante si aia in trening... Nu pot sa inteleg.Cred ca e vorba de papagal pana la urma.Si la treaba asta, eu sunt praf, sunt timid cand nu trebuie si invers. Rezultatul e tragic
Cum spunea si @unione, mai peste tot vezi fete dragute la brat cu un taran (deseori nespalat chiar!) imbracat in trening.Si mai ales unul care nu stie sa lege doua cuvinte fara sa foloseasca (atentie, cacofonie) ca semn de punctuatie "da` ce pul* mea". Probabil fetele fac asta din lipsa de alti "masculi" mai evoluati.La mine la tara e plin de fete frumoase dar de baieti urati si inculti, si ca sa vezi, fetele trag la ei.
Mi se pare ca exagerezi un pic. Intradevar conteaza aspectu fizic si adesea spunem, cand vedem o super tipa cu un amarat urat dar bogat, ca e cu el din interes. Dar nu intotdeauna e asa. De multe ori se pot indragosti de om si nu de banii lui. Ca in cazul de fata, tipa era cu un urat care zici tu ca nu stie lega doua cuvinte. Nu ai cum sa stii cum vorbeste cu ea. Ma gandesc ca nici tu nu vorbesti cu prietenii tai la fel cum vorbesti cu iubita ta. Daca ea are o relatie cu el nu inseamna neaparat ca a suferit o despartire si s-a aruncat in bratele primului venit. De obicei, femeile/fetele sunt mai mature si aleg o perioada de repaus dupa o despartire dureroasa. Parerea mea: il place si punct.
Acum nu mă refer la romii cu bani mulţi
Mă refer la ăştia în general. Dacă fata îl iubeşte cu adevărat îl iubeşte pentru ce persoană e nu pentru cum arată. Adică eu una pe ideea asta merg. Nu contează cât de strălucit e şi cât de bună e situaţia lui materială.
Eu pe iubitul meu îl iubesc aşa cum e...
Acum asta e părerea mea dacă tu crezi altceva.problema ta...:p
Pa, pa
Poate sa fie din cauza ca pe ala il joaca pe degete si stiu ca ala nu o sa renunte la ele Nu ar fi asta un motiv de slabiciune din partea lor.
Eu va zic din proprie experienta am vb cu fete foarte frumoase m-am chinuit sa imi aleg cuvintele sa le fac sa rada sa le ofer ce doresc dar cand le-am chemat in oras la un suc nevinovat au zic nu.Iar dupa 2 zile le-am vazut cu Costel fata de cimpanzeu care sta in Kamborgia avea in picioare pantofi pantaloni de trening si bluza de rapper si ea imi spune ca vede in el ce nu vede in altii... adica ce prostia nemarginita nu pot sa inteleg lucrurile astea!
@axaal20 nu nu am vazut niciodata pentru ca femela leu stie unde e locu dar femeile din ziua de azi vor drepturi egale.Parerea mea e ca daca femeile vor drepturi egale care saci de beton si alte chesti care dabea le facem noi.
Te-ai gandit ca poate astfel de fete nu ai nici ele nimic in cap. Daca sunt frumoase asta nu inseamna ca sunt si destepte.Probabil acea fata care ai vazut-o cu cel de nu stia sa lege doua vorbe, era mult mai rau ca el.In ceea ce priveste fetele frumoase ce se combina cu rromi...gusturile nu se discuta.Si pana la urma in general femeile frumoase au mai multe deceptii decat cele mai putin frumoase.Eu cred ca pentru asta prefera langa ele un barbat mai putin frumos.Vor altceva adica intelegere, atentie, iubire.Pe cand unul frumos ar insela-o, si ar aprecia-o mai putin.
Am o colega care vrea sa fie impreuna cu unu din skl! da ea nu stiu la ce se gandeste! el e urat si in plus ca are o prietena care e curva clasei noastre! eu prima data cand l-am vazut imi venea sa vomit! nu le inteleg deloc pastea! dupa mine daca baiatul nu-i dragut fizic nu ma atrage! dupa aia ma uit la comportament
Dcaa nu ai observat fetele din ziua de azi vor doar bani, masini, ca baiatul sa aiba ...mare...An ziua de azi am observat ca fetele nu mai vor dragoste vor averi si masini
Un barbat admira la o femeie in prima instanta totalul calitatilor fizice, cur, tate, greutate, conformatie, culoare par, si cat de repede cade la pat.
Femeile s/au specialzat pe detalii, luate fiecare separat, ochi, maini, glas, etc., calitati care daca sunt adunate la un loc nu rezulta neaparat un ADONIS
Revin cu explicatii
e aproape la fel ca la animal planet
femela cauta sa se imperecheze cu masculul alfa, ala de in mintea lor le poate oferi mai multa siguranta.
si daca ai obs taranii sunt rupti de sapa, miros a transpiratie si emana feromoni, sunt statuti, nu ca noi orasenii cu gatul ros de traista de stam la birouri si ne rugam de cate o puta sa cada la pat.
taranul stie ce vrea.
ai vazut cumva leul sa o roage pe femela sa daca vrea sa stea o data?
Nici eu nu le inteleg pe cele care se combina cu baieti pentru bani. Cat despre situatia de care spui tu dupa despartirea de un baiat pe care il iubesti te simti foarte singura si vulnerabila si ai face tot posibilul sa ii arati respectivului ca nu iti mai pasa...Deci este posibil sa stea cu el din ciuda