Eu zic sa mai astepti...pentru ca nu poti sa stii dupa ce faceti sex te poate parasi. ai mare grija sa nu regreti mai tarziu. sunt foarte multi baieti din astia...
E normal sa vrea si el sa te atinga si sunt aigura ca si tie iti va placea, deci lasa-l. dar daca vrea sa o faceti asta depinde de tine daca simti ca esti in stare, ai 17 ani eu zic ca e.cat de cat bine pentru inceperea vietii sexuale, dar ai grija convinge-te ca te iubeste ca sa nu te trezesti ca ramai singura dupa.
Fa ce simti, dar sa stii ca jumatate de an este prea putin pentru a incepe o relatie sexuala...
M-ai gandeste-te o data la ce fel de relatii se gandeste partenerul tau.
PS: How you doin'?
Pai, sfatul meu e ca nah, poti sa te joci cu focu si sa il lasi sa puna mana pe tine, ca nu o sa-ti displaca, doar ca apoi se pune problema sa nu vrei si tu sa mergeti mai departe, ma intelegi, nu? fii fata cuminte si ia o decizie buna, dupa ce o analizezi de mai multe ori
Uite eu zic ca merita sa astepti... poate ca dupa ce faceti sex te va parasi nu stii nici-o data ce se poate intampla
Depinde de cit de mult tii la el, daca inca nu esti sigura ar fi bine sa ma astepti ceva timp, macar sa ai trecut de 18, si sa fie persoana cu care chiar daca te-ai desparti a doua zi, sa nu-ti para rau niciodata... e cava important psihologic.