| andre199 a întrebat:

Am si eu o mare problema si va rog mult sa ma ajutati, ma m indragostit de un baiat si i-am spus ca il plac iar el mi a zis ca sunt prietena dar stiu din surse Sigure ca nu sunt prietena si ca in plus si locul ma Dar el nu stiu ce avut un motiv sa ma minta? IAR eu acum nu stiu cum sa ma port cu el, mersi anticipat si astept raspunsuri,.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu sunt indragostita de un baiat dar el nu stie chestia asta. Ti-a spus ca are prietena? pai poate in primul rand are si nu stie nimeni sau cine stie poate vrea sa vada daca mai stai dupa el.Eu zic sa ii arati ca esti putin indiferenta sa nu te tii dupa el sau chestii de genu asta.Pana la urma o sa cedeze vazand ca tu nu te mai tii dupa el ca nu mai faci ceva care sa iesi in evidenta in prezenta lui. O sa vezi ca o sa observe chestia asta si o sa fie altfelhappylove struck

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Poate nu a inteles ce vrei sa ii spui cum nici eu nu inteleg ce ai scris in intrebarea ta.

| simoSTAR a răspuns:

Eventual asteptam si o traducere la ce ai scris u...
probabil ai vrut sa scrii ca el ti-a zis ca are prietena dar u stii ca el nu are prietena... daca este asa, inseamna ca e pretext sa te refuze intr-un mod cat mai educat asa ca nu-ti bate capul ca baieti sunt destui. dar bv ca ti-ai luat inima in dinti si ai incercat sa faci u primul pas happy

| daniella_4528 a răspuns:

Constantaproca, sunt de acord cu tine.